Ελλάδα

Μπουρούσης: «Καλό κουράγιο σε όλα τα πυροσβεστικά σώματα και σε όλους τους εθελοντές»

Ο Γιάννης Μπουρούσης βρίσκεται στο 3Χ3 Stoiximan AegeanBall Festival και δεν έχασε την ευκαιρία να ευχηθεί κουράγιο στα πυροσβεστικά σώματα και τους εθελοντές που παλεύουν με τις πυρκαγίες.

Μια γιορτή του μπάσκετ είναι σε εξέλιξη στη Σύρο, όπου λαμβάνει χώρα το 3Χ3 Stoiximan AegeanBall Festival, τουρνουά που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης με τη συμμετοχή πολλών σπουδαίων προσωπικοτήτων του αθλήματος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ένας από αυτούς που έδωσαν το «παρών» είναι και ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος στις δηλώσεις του δεν έχασε την ευκαιρία να ευχηθεί κουράγιο στα πυροσβεστικά σώματα και τους εθελοντές που παλεύουν με τις πυρκαγίες σε πολλά σημεία της Ελλάδας.

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του να δει την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ αστειεύτηκε για τις μονομαχίες του στο τουρνουά με τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Εύχομαι η Εθνική να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Ήταν πολλά πράγματα για εμένα αυτή η ομάδα. Ευχόμαστε αγάπη, υγεία, καλή τύχη στον Βασίλη Σπανούλη στο πρώτο του τουρνουά, να είναι και γουρλίδικο.

Εύχομαι καλό κουράγιο σε όλα τα πυροσβεστικά σώματα, σε όλους τους εθελοντές που αυτή τη στιγμή είναι σε περιοχές με προβλήματα. Να είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Μη με κρίνετε για το μπάσκετ, γιατί θα αγριέψω. Έχει 10 μποφόρ έξω. Τι να σπρώξω, τον Μαριάνοβιτς; Ο άνθρωπος κοίτα πώς είναι. Και με 15 κιλά που έχω πάρει τώρα δεν μπορώ».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x