Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Μας έλειψε ο Μιλουτίνοβ-Προέχει η Μπάγερν, όχι το ντέρμπι»

Το σχόλιο του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καρδίτσας, την επιστροφή του Μιλουτίνοβ και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στα όσα του άρεσαν και όσα όχι στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καρδίτσας, στην επιστροφή του Μιλουτίνοβ, ενώ μίλησε και για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για την νίκη επί της Καρδίτσας: «Σταματήσαμε να παίζουμε με ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο, έπεσε ο ρυθμός μας. Το πρώτο πεντάλεπτο του 3ου δεκαλέπτου ήταν αποκαρδιωτικό, σαν να τελείωσε το παιχνίδι. Μπήκαμε σε αδόκιμα σχήματα, αλλά η προσέγγιση πρέπει να είναι ίδια, πρώτα - πρώτα για τον κόσμο. Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και πιο συγκεντρωμένοι για 40'».

Για την επιστροφή του Μιλουτίνοβ: «Ήταν σημαντική η επιστροφή του Μιλουτίνοβ. Μας έλειψε, σε συνδυασμό και με την απουσία του Φαλ πιεστήκαμε αρκετά».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που πλησιάζει: «Παίξαμε και πιο νωρίς στο Σούπερ Καπ. Αυτό είναι το πρόγραμμα και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Πριν από αυτό έχουμε το ματς στο Μόναχο. Θα ετοιμαστούμε στην μια μέρα που θα έχουμε για τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή προέχει το ματς της Ευρωλίγκας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x