Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Βάλτε τα κεφάλια κάτω και ελάτε να αντιμετωπίσουμε το επόμενο ματς με την ίδια νοοτροπία»

Η ομιλία του Γιώργου Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το break στην έδρα του Παναθηναϊκού AKTOR στον πρώτο τελικό πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πιο έτοιμος από τον Παναθηναϊκό AKTOR στον πρώτο τελικό του ΟΑΚΑ, έκανε το «διπλό» με σκορ 89-84 και πήρε πλεονέκτημα έδρας και… τίτλου!

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στους παίκτες του στα αποδυτήρια. Αρχικά τους συνεχάρη για το ομαδικό πνεύμα που επέδειξαν και στη συνέχεια τους κάλεσε να αφήσουν πίσω τους τον πρώτο τελικό της Stoiximan Basket League και να αντιμετωπίσουν και το δεύτερο ματς με την ίδια νοοτροπία.

«Θέλω να σας συγχαρώ για το ομαδικό πνεύμα που επιδείξατε. Παίξαμε ως ομάδα και ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού για σαράντα λεπτά. Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Πάντα το να κερδίζεις το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι είναι σημαντικό. Όμως, ακούστε… Ήταν απλά ένα παιχνίδι. Η σειρά είναι best of five. Οπότε βάλτε τα κεφάλια κάτω και ελάτε να αντιμετωπίσουμε το επόμενο ματς με την ίδια νοοτροπία. Ελάτε να προετοιμαστούμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα ή τι πρέπει να αποφύγουμε, για να παίξουμε ακόμα καλύτερα την Παρασκευή», ήταν τα λόγια του Coach B.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x