Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Δεν είμαι ευχαριστημένος, υπήρχαν πεντάλεπτα που αδιαφορήσαμε πλήρως»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοση του Ολυμπιακού κόντρα στην Καρδίτσα.

Παράπονα από τους παίκτες του Ολυμπιακού λόγω της απόδοσης και κυρίως της θέλησης που (δεν) έδειξαν κόντρα στην Καρδίτσα έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. «Έπρεπε να ήμασταν πιο συμπαγείς, πιο σταθεροί και να έχουμε διάρκεια σαράντα λεπτών στο καλό παιχνίδι», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός, κάνοντας λόγο για αδιαφορία κατά διαστήματα από πλευράς «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
Για την Καρδίτσα: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Καρδίτσα, για το γήπεδο, για την ατμόσφαιρα, για την οργάνωση του συλλόγου... Ομάδες σαν την Καρδίτσα αξίζουν να παίξουν στο υψηλότερο επίπεδο μπάσκετ. Εκτός αυτού να πω πως έχουν πολύ καλή ομάδα, πολύ σοβαρή. Εκτελεί πολύ καλά επιθετικά και αμυντικά. Δυστυχώς είχε την ατυχία να ξεκινήσει με ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, όμως, είμαι σίγουρος πως θα κάνει πολλές νίκες εκ των οποίων κάποιες κανείς που δεν θα περιμένει».

Για την απόδοση του Ολυμπιακού: «Όσον αφορά εμάς, υπήρξαν δύο όψεις... Για περίπου είκοσι λεπτά ήμασταν σοβαροί, εκτελέσαμε καλά και πήραμε διαφορές, όμως, υπήρχαν πεντάλεπτα που αδιαφορήσαμε πλήρως για το τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι, παρασυρθήκαμε σε επιπολαιότητες, σε λάθη και ήμασταν υποτονικοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Αν σκεφτόμασταν το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας, όπου έχουμε 4-5 δύσκολα ματς συνεχόμενα, κακώς... Η φιλοσοφία που κερδίζει στο μπάσκετ είναι να προσεγγίζεις το παιχνίδι που έχεις με τη σοβαρότητα που απαιτεί ένας οργανισμός όπως ο Ολυμπιακός. Γενικά δείξαμε πως είμαστε ικανοποιημένοι με το να κερδίσουμε με 20 πόντους και να φύγουμε, ενώ δεν είναι έτσι ακριβώς. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το πως παίξαμε. Έπρεπε να ήμασταν πιο συμπαγείς, πιο σταθεροί και να έχουμε διάρκεια σαράντα λεπτών στο καλό παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x