Ελλάδα

Μπάρτλεϊ: «Μεγάλη πρόκληση ο ΠΑΟΚ και επιπρόσθετο κίνητρο τα προκριματικά του BCL»

Οι πρώτες δηλώσεις ως παίκτη του ΠΑΟΚ από τον Φρανκ Μπάρτλεϊ.

Ενθουσιασμένος για την πρόκληση του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Φρανκ Μπάρτλεϊ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας.

«Δεν γίνεται να παίζεις μπάσκετ στην Ευρώπη και να μην γνωρίζεις τον ΠΑΟΚ. Είναι μία ομάδα με σπουδαία ιστορία, με παθιασμένους φιλάθλους και για μένα είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου να αγωνιστώ στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ», ανέφερε ο 30χρονος γκαρντ, που δίνει μεγάλη σημασία στην Ευρωπαϊκή προοπτική της νέας σεζόν: «Θέλω πάρα πολύ να παίξω στην Ευρώπη και όχι μόνο σε μία εγχώρια διοργάνωση και αυτή την φορά θεωρώ ότι θα έχω την ευκαιρία να το κάνω. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τους προκριματικούς, αλλά αυτό είναι μία μεγάλη πρόκληση, ένα επιπρόσθετο κίνητρο, να ξεκινήσουμε τη σεζόν με ένα δύσκολο τουρνουά, να πάρουμε την πρόκριση και να παίξουμε στους ομίλους του BCL. Σε κάθε περίπτωση όμως την επόμενη χρονιά θα αγωνιστώ με τον ΠΑΟΚ σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση και αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο».

Ο Μπάρτλεϊ ανυπομονεί για τη νέα σεζόν: «Είμαι πολύ φιλόδοξος σαν άνθρωπος και θέλω μέσα από την προσπάθεια που θα κάνουμε με την ομάδα μου να πετύχουμε. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με τον κόουτς, που θα είμαι σε μία τόσο ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και ελπίζω να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Και εγώ από την πλευρά μου, να είμαι ακόμη καλύτερος από ότι την προηγούμενη σεζόν. Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες, να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσουμε την δουλειά για την επόμενη σεζόν».

Ο Αμερικανός γκαρντ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του αγωνιζόταν με τον αριθμό «24» και αυτό θα κάνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος είναι προφανής και όπως επιβεβαιώνει και ο ίδιος… «Ο Κόμπι Μπράιαντ είναι ο αγαπημένος μου παίκτης και αυτός είναι ο λόγος που έχω επιλέξει να αγωνίζομαι με το 24 όλα αυτά τα χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x