Ελλάδα

Διαψεύδει για Τανούλη και Άρη το Μαρούσι: «Με έκπληξη διαβάζουμε τα μεταγραφικά σενάρια»

Το Μαρούσι, μέσω δήλωσης του εκτελεστικού αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Τάσου Δελημπαλταδάκη, διέψευσε τα σενάρια περί αποχώρησης του Γιώργου Τανούλη για τον Άρη, τονίζοντας πως υπολογίζεται κανονικά.

Kατηγορηματικά διαψεύδονται από το Μαρούσι τα σενάρια περί αποχώρησης του Γιώργου Τανούλη για τον Άρη. Η ομάδα των βορείων προαστίων, μέσω δήλωσης του εκτελεστικού αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Τάσου Δελημπαλταδάκη, τόνισε πως ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά.

Υπενθυμίζουμε ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα εντάξουν τον Λευτέρη Μαντζούκα στο δυναμικό τους, μετά την αποχώρησή του από τον Άρη. Η είδηση που κυκλοφόρησε ήταν πως ο Τανούλης θα ακολουθούσε το αντίθετο δρομολόγιο, όμως τελικά φαίνεται πως δεν ισχύει.

«Με έκπληξη διαβάζουμε μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τον Γιώργο Τανούλη ο οποίος ανήκει στην ομάδα μας από την αρχή της σεζόν. Αφενός είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία του , οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές και μιλάμε για έναν Έλληνα παίκτη τον οποίο πιστεύουμε και θεωρούμε ότι έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης.

Απορούμε λοιπόν από πού προκύπτουν και πού αποσκοπούν αυτά τα δημοσιεύματα. Είναι αλήθεια ότι σε συνεργασία με τον προπονητή, κάναμε κάποιες προσθήκες με βάση τις ανάγκες που προέκυψαν ώστε να ενισχυθούμε. Αυτό σημαίνει ότι με την ολοκλήρωσή τους κλείνει το ρόστερ μας και θα είναι αυτό με το οποίο θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη»,
ανέφερε αναλυτικά ο Δελημπαλταδάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x