Ελλάδα

Ανοικτά τα πάρκινγκ του «Γ. Καραϊσκάκης» για τους οπαδούς της Εθνικής μπάσκετ με παρέμβαση Μαρινάκη!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε να ανοίξουν όλα τα πάρκινγκ του «Γ. Καραϊσκάκης» για τους οπαδούς της Εθνικής που ήθελαν να δουν το ματς με τη Σλοβενία στο ΣΕΦ. Το ίδιο θα ισχύσει και για τον τελικό!

Η Εθνική ομάδα του μπάσκετ δίνει μεγάλη μάχη στο Προολυμπιακό τουρνουά, έχοντας ήδη προκριθεί στον τελικό με Κροατία ή Δομινικανή Δημοκρατία, μέσω του οποίου μπορεί να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Το ΣΕΦ, όπου λαμβάνει χώρα το τουρνουά, είναι πάντα κατάμεστο, κάτι που δυσχεραίνει αρκετά την κατάσταση με το παρκάρισμα κοντά στο φαληρικό γήπεδο. Για να διευκολύνει τους οπαδούς της «γαλανόλευκης», ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, παρενέβη και ζήτησε να ανοίξουν όλα τα πάρκινγκ του «Γ. Καραϊσκάκης»!

Συγκεκριμένα, ο Μαρινάκης έδωσε εντολή στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του σταδίου, Βασίλη Βασιλειάδη και άνοιξαν όλα τα πάρκινγκ του για τους φιλάθλους που θα πήγαιναν στους αγώνες της «επίσημης αγαπημένης».

Επιπροσθέτως, έδωσε εντολή να φωταγωγηθεί το γήπεδο στον πλήρη φωτισμό του όλες τις ήμερες των αγώνων. Φυσικά, όλα αυτά θα ισχύσουν και στον τελικό της Κυριακής (07/07, 21:00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x