Ελλάδα

ΜακΚίσικ για Βεζένκοφ: «Πάντα τον θέλουμε στον Ολυμπιακό, εύχομαι να γυρίσει... αύριο!»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ βρίσκεται στη Σύρο για το 3Χ3 Stoiximan AegeanBall Festival και σχολίασε την ενδεχόμενη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό.

Μια γιορτή του μπάσκετ είναι σε εξέλιξη στη Σύρο, όπου λαμβάνει χώρα το 3Χ3 Stoiximan AegeanBall Festival, τουρνουά που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης με τη συμμετοχή πολλών σπουδαίων προσωπικοτήτων του αθλήματος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ένας από αυτούς που βρίσκονται στο νησί των Κυκλάδων είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος μάλιστα κλήθηκε να σχολιάσει την ενδεχόμενη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό και τόνισε πως είναι κάτι το οποίο θα ήθελε πολύ να συμβεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μιλάμε πολύ, του έδωσα πρόσφατα μερικές συμβουλές, αλλά νομίζω έχει καλούς ανθρώπους γύρω του. Θέλω να τον δω να ζει το όνειρό του στο ΝΒΑ, αν αυτό θέλει να κάνει.

Πάντα τον θέλουμε εδώ στον Ολυμπιακό, αλλά είναι κάτι που πάντα τον περιμένει. Δεν υπάρχει βιασύνη. Εγώ όμως εύχομαι να γυρίσει... αύριο. Αυτό είναι εγωιστικό! Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Ελπίζω να τα καταφέρει στο ΝΒΑ. Αν όχι μπορεί να επιστρέψει εδώ».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x