Ελλάδα

Λυκογιάννης: «Είχαμε συγκέντρωση και κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι»

Στην καταπληκτική εμφάνιση των παικτών του Πανιώνιου σε όλη τη διάρκεια του ματς στάθηκε ο Άρης Λυκογιάννης μετά τη νίκη επί του Αμαρουσίου.

Ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε πως οι παίκτες του Πανιωνίου χαλάρωσαν κάποια στιγμή κόντρα στο Μαρούσι, κάτι που υο θεωρεί φυσιολογικό, στάθηκε στη συγκέντρωση και στο πάθος που έδειξαν, πιστεύει πως υπάρχουν φιλοδοξίες και δυνατότητες για τη φετινή σεζόν, συνέκρινε την εμφάνιση με τον Κολοσσό και θεωρεί υπέρβαση μα προηγείσαι με +30 του Αμαρουσίου.

Αναλυτικά: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είναι φυσιολογικό να χαλαρώσεις κάποια στιγμή στο παιχνίδι και να χάσεις το μυαλό σου. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Είχαν συγκέντρωση, πάθος, παίξαμε ωραίο μπάσκετ και μακάρι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό.

Σίγουρα φιλοδοξίες υπάρχουν, πάμε βήμα-βήμα. Ταπεινοί με το ίδιο κίνητρο θα φτάσουμε εκεί που πρέπει. Αυτές είναι οι δυνατότητές μας. Στην pre-season κάναμε εξαιρετικά παιχνίδια. Ο Κολοσσός μας μπέρδεψε με τις αλλαγές παντού, το κρύο γήπεδο, σουτάραμε άσχημα. Το κουβαλήσαμε αυτό για δυο-τρία παιχνίδια.

Σήμερα είχαμε ένα πολύ καλό ματς. Πάρα πολλά πράγματα υπάρχουν για να γκρινιάξεις. Τα παιδιά έκαναν ένα σπουδαίο ματς. Όλοι ήταν συγκεντρωμένοι στο κοινό καλό κι όλοι έβαλαν το ‘λιθαράκι’ τους για να ‘χτιστεί’ η μεγάλη διαφορά. Το Μαρούσι είναι ποιητική ομάδα με μεγάλο ρόστερ και δεν είναι εύκολο να το νικάς με 30 πόντους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x