Ελλάδα

Λιμνιάτης: «Θέλω να δικαιωθούμε που είμαστε η μοναδική ομάδα με πέντε ξένους από επιλογή»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Περιστερίου, Γιώργος Λιμνιάτης, στη συνέντευξη Τύπου πριν από την έναρξη του Stoiximan Super Cup που θα διεξαχθεί στη Ρόδο.

Δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου πριν από την έναρξη του Stoiximan Super Cup στη Ρόδο, έκανε ο Γιώργος Λιμνιάτης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: ΝΙΚΟΣ ΖΕΡΒΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Ο προπονητής του Περιστερίου μίλησε για τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ της ομάδας του ενόψει της νέας σεζόν, ενώ στάθηκε στην επιλογή της ομάδας του να είναι η μοναδική με πέντε ξένους στο ρόστερ της, αλλά και στην επιθυμία του να δώσει πολύ χρόνο στους νεαρούς παίκτες του, όπως οι Ζούγρης, Αβδάλας και Σταυρακόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Περιστερίου:

«Δεν έχουν κάποιον ιδιαίτερο προβληματισμό για τη νέα σεζόν, αλλά μάλλον μια ανησυχία. Από την περυσινή ομάδα έμειναν μόλις τρεις παίκτες. Αυτό που θέλω είναι στο τέλος της επόμενης να δικαιωθώ για το πλάνο μου να είμαστε η μοναδική ομάδα με πέντε ξένους από επιλογή. Στα φιλικά έχουμε δώσει πολύ χρόνο σε νεαρά παιδιά όπως ο Ζούγρης, ο Αβδάλας και ο Σταυρακόπουλος. Αυτό θέλω να πετύχει. Όλα τα τελευταία χρόνια λέμε ότι δεν βγάζουμε παίκτες και πως η παραγωγική διαδικασία δεν πάει καλά στην Ελλάδα. Έτσι, χτίσαμε ένα κράμα νέων παιδιών και έμπειρων για να πετύχει».

«Είναι δεδομένο πως παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Και εγώ και το Περιστέρι έχουμε μεγάλο σεβασμό στην προπονητική φυσιογνωμία που έχει ο Ολυμπιακός. Αρέσει σε όλους τους προπονητές και προσπαθούμε να αναλύσουμε πως παίζει. Είμαστε ρεαλιστές, αλλά με όποιον και αν παίζεις μπαίνεις στο γήπεδο για να κερδίσεις ή να πιέσεις τον αντίπαλο να δώσει το καλύτερο για να σε νικήσει. Μας αντιστοιχεί ένα μικρό ποσοστό αλλά θα το κυνηγήσουμε για να χτίσουμε χαρακτήρα ως ομάδα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x