Ελλάδα

Λαρεντζάκης στο sport-fm.gr: «Να φέρει γούρι το ΣΕΦ, ο Γιάννης μάς δίνει έξτρα ώθηση»

Μεγάλο κίνητρο και δίψα υπάρχει στην Εθνική ομάδα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο www.sport-fm.gr.

Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο δίνει έξτρα ώθηση στην Εθνική ομάδα, όπως δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο www.sport-fm.gr, με τον διεθνή γκαρντ να τονίζει ότι υπάρχει μεγάλο κίνητρο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Υπάρχει κούραση πνευματική και σωματική, αλλά όταν παίζεις για τη φανέλα αυτή και την Εθνική και εκπροσωπείς όλη την Ελλάδα, το κίνητρο είναι μεγάλο», δήλωσε αρχικά ο διεθνής γκαρντ στο www.sport-fm.gr.

@sporfm946 Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στον @christos.robolis και στο sport-fm.gr για το μεγάλο κίνητρο και τη δίψα που υπάρχει στην Εθνική ομάδα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. #fyp #fy #basketball #greekbasketball #fibaolympicqualifyingtournament2024 #olympiacos #greece???? ? original sound - sporfm946


Για το αν υπάρχει περισσότερη αισιοδοξία φέτος: «Κάθε χρονιά υπάρχουν προσδοκίες, πόσω μάλλον τώρα που θεωρητικά είμαστε πιο πλήρης ομάδας και δεν έχουμε σχεδόν καθόλου απουσίες. Από ‘κει και πέρα, κρατάμε χαμηλούς τόνους και θέλουμε να ξεκινήσουμε πρώτα από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς. Είναι ένα Προολυμπιακό τουρνουά που κρύβει εκπλήξεις. Έχουμε παίξει ξανά σε Προολυμπιακό στον Καναδά και είδαμε ότι ο Καναδάς μπορούσε να περάσει σίγουρα, αλλά αποκλείστηκε, παίξαμε με την Τσεχία στον τελικό και χάσαμε. Οπότε να το δούμε λίγο πιο σοβαρά, ότι δεν έχουμε περάσει σίγουρα».

Για τους αντιπάλους: «Κάθε ομάδα έχεις τις δικές της ιδιαιτερότητες και ικανότητες».

Για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Σε μεγάλο βαθμό ο Γιάννης είναι μεγάλο όνομα για εμάς. Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο και δίνει μία έξτρα ώθηση σε όλη την ομάδα. Θεωρώ ότι εάν είναι υγιής θα βοηθήσει αρκετά».

Για το γεγονός ότι το τουρνουά είναι στο ΣΕΦ: «Να είναι γουρλίδικο να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Είναι τιμή για κάθε αθλητή να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αλλά, δεν το έχω σκεφτεί καθόλου και πρώτα να περάσουμε και μετά θα δούμε».

Για το γεγονός ότι η παράδοση δεν βοηθά τους οικοδεσπότες των τουρνουά: «Αυτό είναι αλήθεια. Θεωρώ ότι οι παραδόσεις είναι για να σπάνε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x