Ελλάδα

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνά μας και στο fast break - Δεν έχουμε άγχος»

Δηλώσεις ενόψει της αυριανής (03/07, 21:00) αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο τη Δομινικανή Δημοκρατία έκανε ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Με το... δεξί στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ μπήκε η Δομινικανή Δημοκρατία, η οποία στην πρεμιέρα του τουρνουά επικράτησε με 90-77 της Αιγύπτου.

Αύριο, Τετάρτη (03/07, 21:00), η Εθνική μας ομάδα ρίχνεται στη μάχη της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας την χώρα από την Καραϊβική, με στόχο να μπει δυναμικά στο κυνήγι του ολυμπιακού εισιτηρίου.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης της Ελλάδας, ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει άγχος στις τάξεις της «γαλανόλευκης», ενώ παράλληλα στάθηκε και στα σημεία που θα πρέπει να δώσει έμφαση η ομάδα μας για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.





Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Αντετοκούνμπο:

«Νομίζω πως η ομάδα είναι έτοιμη. Στο χρόνο που μας δόθηκε καταφέραμε να δεθούμε σαν σύνολο και το παιχνίδι της Τετάρτης θα είναι μια καλή δοκιμασία για μας.

Ξέρουμε ότι η Δομινικανή Δημοκρατία διαθέτει κάποια γκαρντ με πολλή ποιότητα. Αν καταφέρουμε να τους σταματήσουμε θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνά μας και στο fast break. Δεν θα έλεγα ότι έχουμε κάποιο άγχος. Όλοι οι παίκτες θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x