Ελλάδα

Το εκπληκτικό ημίχρονο του Ζούμπατς και οι 44 από τους 60 πόντους της «Αγίας Τριάδας» των Κροατών στο ημίχρονο!

Η Κροατία προηγήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με 60-55 της Νέας Ζηλανδίας, με την τριάδα των Ίβιτσα Ζούμπατς, Μάριο Χεζόνια και Ντάριο Σάριτς να πετυχαίνουν τους 44 πόντους της ομάδας τους!

Λίγες ώρες μετά την επιβλητική εμφάνιση και νίκη επί της Σλοβενίας, η Κροατία αντιμετωπίζει τη Νέα Ζηλανδία, στο δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι της στη φάση των ομίλων στο Προολυμπιακό τουρνούα στο ΣΕΦ.

Η «Χρβάτσκα» έκλεισε το πρώτο ημίχρονο ούσα μπροστά στο σκορ με 60-55, έχοντας για δεύτερο σερί παιχνίδι σε τρομερή κατάσταση την τριάδα των Ίβιτσα Ζούμπατς, Μάριο Χεζόνια και Ντάριο Σάριτς!

Συγκεκριμένα, οι τρεις παίκτες πέτυχαν μαζί τους 44 από τους συνολικά 60 πόντους της ομάδας τους, με τον σέντερ των Κλίπερς να μετρά 19 πόντους (8/9δ., 3/3β.), 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ, με τον Σάριτς να ακολουθεί με 13 πόντους και 4 ριμπάουντ, την ώρα όπου στο πρώτο 20λεπτο ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης κατέγραψε 12 πόντους και 5 ασίστ!

Κάπως έτσι, οι Κροάτες δείχνουν πως η τρομερή εμφάνισή τους κόντρα στη Σλοβενία με δύναμη «πυρός» την front line τους, μόνο τυχαία δεν ήταν!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x