Ελλάδα

Ανακοίνωσε 12άδα για το Προολυμπιακό του ΣΕΦ η Κροατία-Ταλαιπωρία για την αποστολή

Χωρίς εκπλήξεις η δωδεκάδα της Κροατίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ.

Ο Γιόζιπ Σέσαρ ανακοίνωσε την δωδεκάδα που θα εκπροσωπήσει την Κροατία στο Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου).

Οι πέντε παίκτες που «κόπηκαν» τελευταίοι είναι οι Κρέσιμιρ Ράντοβτσιτς (Τσιμπόνα), Τόνι Πέρκοβιτς (ΚΚ Σπλιτ), Μπόρις Τίσμα (ΚΚ Σπλιτ), Τόμισλαβ Μπούλιαν (Μελίγια) και Κρέσιμιρ Λιούμπιτσιτς (ΚΚ Σπλιτ).

Στο τελικό ρόστερ δεσπόζουν οι Μάριο Χεζόνια (Ρεάλ), Ντάριο Σάριτς (Γουόριορς) και Ίβιτσα Ζούμπατς (Κλίπερς). Η Κροατία, που βρίσκεται στον πρώτο όμιλο με Σλοβενία και Νέα Ζηλανδία, αρχίζει τις υποχρεώσεις της την Τρίτη απέναντι στην παρέα του Λούκα Ντόντσιτς (21:00).

Αξίζει να σημειωθεί πως η πτήση τσάρτερ που θα μετέφερε την αποστολή χθες αργά το βράδυ ματαιώθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος του αεροσκάφους. Έτσι μετά από 2-3 ώρες αναμονής στο αεροδρόμιο, τα μέλη της Κροατίας επέστρεψαν σε ξενοδοχείο και τελικά σήμερα θα πετάξουν για την Αθήνα.

Αναλυτικά η δωδεκάδα: Γκόραν Φιλίποβιτς (Ιγκοκέα), Μπόρνα Καπούστα (Ντέρμπι), Τζεϊλίν Σμιθ (Παρτίζαν), Φίλιπ Κρούσλιν (Σάσαρι), Μάριο Χεζόνια (Ρεάλ), Ματέο Ντρέζνιακ (Ντέρμπι), Τόνι Νάγκιτς (Μπρεογάν), Ντάριο Σάριτς (Γουόριορς), Ντάριο Ντρέζνιακ (Ζαντάρ), Ίβιτσα Ζούμπατς (Κλίπερς), Ντάνκο Μπράνκοβιτς (Μπάγερν), Ιβάν Βράνιες (Γιουβέντους).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x