Ελλάδα

Φεύγει από τον Κολοσσό ο Σεγούρα – Κοντά σε Σιγάλα οι Ροδίτες

Παρελθόν αποτελεί από τον Κολοσσό ο Κούρο Σεγούρα, με τους Ροδίτες να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιώργο Σιγάλα.

Τίτλοι τέλους για τον Κούρο Σεγούρα στον Κολοσσό.

Έπειτα από μόλις έναν χρόνο συνεργασίας, ο Ισπανός προπονητής αποχωρεί από την ομάδα της Ρόδου, την οποία οδήγησε στο Top 6 της Stoiximan Basket League.

Από ‘κει και πέρα, οι «θαλασσί» έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του 52χρονου κόουτς και εκείνος είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τα… κατατόπια. Συγκεκριμένα, ο Κολοσσός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιώργο Σιγάλα και μάλιστα οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Ο Έλληνας προπονητής είχε εργαστεί και στο παρελθόν στην ομάδα της Ρόδου, καθώς ήταν μέλος του επιτελείου υπό τον Ηλία Καντζούρη (2020-22). Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Σιγάλας εργαζόταν στον Άρη, ως άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη.

Στο μεταξύ, η επόμενη αγωνιστική περίοδο αναμένεται ακόμη πιο απαιτητική για τον Κολοσσό. Κι αυτό γιατί, οι Ροδίτες έχουν στείλει εδώ και μερικές ημέρες τα σχετικά έγγραφα στη FIBA, για τη συμμετοχή της ομάδας στο Basketball Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x