Ελλάδα

Κατσίβελης ενόψει ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: «Άσχημο που θα παίξουμε χωρίς τους φιλάθλους μας»

Οι δηλώσεις του αρχηγού του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Κατσίβελη ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (12/10, 17:00) στην Πυλαία για τη Stoiximan GBL.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan GBL (12/10, 17:00, ΕΡΤ3), ωστόσο δεν θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του, λόγω τιμωρίας και αποβολής ενός οπαδού από τις courtseats στο τελευταίο ματς της περσινής σεζόν.

Σε αυτό ακριβώς στάθηκε ο αρχηγός του «δικεφάλου του βορρά», Δημήτρης Κατσίβελης, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να προσπαθήσει για την υπέρβαση παρά την απουσία του κόσμου του από το γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δυστυχώς στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στην έδρας μας δεν θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Αυτό είναι το άσχημο για μας και το άσχημο για όλους. Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτό το γεγονός από μόνο του δίνει επιπρόσθετο κίνητρο σε όλους μας.

Όσο δύσκολος είναι ο αντίπαλος και το παιχνίδι, τόσο εύκολη είναι η προετοιμασία, υπό την έννοια ότι όλοι έχουμε κίνητρο για να παίξουμε απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, ξέρουμε πόσο ισχυρός είναι ο αντίπαλός μας. Είχαμε μία ημέρα για να προετοιμαστούμε, κάναμε καλή προπόνηση και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παλέψουμε για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x