Ελλάδα

Καστρίτης: «H εικόνα του γεμάτου Παλέ είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον Άρη»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με την Τουρκ Τέλεκομ στο «Αλεξάνδρειο» για τη 2η αγωνιστική του Eurocup.

Τις υποχρεώσεις του συνεχίζει ο Άρης, ψάχνοντας την πρώτη του νίκη στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι Θεσσαλονικείς φιλοξενούν στο «Αλεξάνδρειο» την Τουρκ Τέλεκομ (20:00, NovaSports Prime) για τη δεύτερη αγωνιστική του Eurocup, στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι τους.

Ενόψει της αναμέτρησης, ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για τη στήριξη από τον κόσμο που χρειάζεται η ομάδα, αναφέρθηκε στην πρόοδό της μετά από τρεις επίσημους αγώνες, ενώ σχολίασε και την επόμενη αντίπαλο των «κίτρινων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτό. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40?, να αυξήσουμε τα καλά διαστήματα και με την βοήθεια του κόσμου, να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι σημαντικός, ειδικότερα ο έλεγχος στα ριμπάουντ».

Για την Τουρκ Τέλεκομ: «Είναι πολύ σκληρή ομάδα. Είναι πιο γεμάτη σε σχέση με πέρυσι, με εξαιρετικό προπονητή. Έχουμε εντοπίσει τα δυνατά τους στοιχεία, αλλά και λίγες αδυναμίες. Εμείς πρέπει να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και ανάλογα με το μομέντουμ, να διεκδικήσουμε την νίκη».

Για τη συμμετοχή στο Eurocup: «Ο Άρης είναι η δεύτερη χρονιά που αγωνίζεται στο Eurocup. Κάθε ματς είναι μια εμπειρία για τον οργανισμό του Άρη. Ενα μεγάλο όφελος, είναι πως η εικόνα του γεμάτου Παλέ είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον Άρη. Όλοι μιλάνε γι’ αυτό. Δεν διαχωρίζουμε τις διοργανώσεις. Θα μπαίνουμε στο γήπεδο και θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το αν υπήρχε πρόοδος στο Super Cup: «Από ματς σε ματς είδαμε να υπάρχει πρόοδος. Δεν μας βοηθάει το ότι δεν έχουμε προπονήσεις. Ακόμη και σήμερα, δεν μπορεί να γίνει κανονική προπόνηση. Θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια τακτικά κομμάτια».

Για την συμμετοχή σε δύο διοργανώσεις: «Η καθημερινότητα το τελευταίο διάστημα είναι δύσκολη. Είμαστε συγκεντρωμένοι και από την Τετάρτη θα ασχοληθούμε με το ελληνικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x