Ελλάδα

Καρδίτσα: Ενίσχυση και αναδιοργάνωση σε όλα τα επίπεδα

Μεγαλώνει και εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα η ομάδα της Καρδίτσας εν όψει της νέας σεζόν.

H ανακοίνωση:

«Νέα σελίδα σε όλα τα επίπεδα για τον Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ.

Ενισχυμένος σε όλα τα επίπεδα, με γνώση των απαιτήσεων, με ρεαλισμό αλλά και φιλοδοξία, ο Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ Ιαπωνική / Iaponiki προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, στο πρωτάθλημα της Basket League.
H διοικητική διεύρυνση, η οργανωτική συγκρότηση, αλλά και η δημιουργία μιας πολύ ανταγωνιστικής ομάδας, είναι τα τρία βασικά στοιχεία που συνθέτουν το πλαίσιο στο οποίο θέλει να κινηθεί η ομάδα το επόμενο διάστημα, ώστε στην τρίτη της σεζόν στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ, να παρουσιαστεί ακόμη πιο έτοιμη και ισχυρή.

Σε πρόσφατη συνάντηση που έγινε μεταξύ μετόχων της ΚΑΕ, εκφράστηκε η εμπιστοσύνη στην πορεία και την προοπτική της ΚΑΕ, η οποία μπαίνει σε μια νέα πορεία εξωστρέφειας και ανάπτυξης. Κοινή πεποίθηση όλων, είναι το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο να ενισχυθεί με νέα πρόσωπα, τα οποία ήδη στηρίζουν την προσπάθεια και με βάση τις διαχρονικές αρχές του ΑΣΚ, θα συνδράμουν ώστε η ομάδα να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.
Ταυτόχρονα, στόχος είναι η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών εντός κι εκτός γηπέδου, αλλά και για τη λειτουργία των ακαδημιών που είναι από τις πλέον πολυπληθείς πανελλαδικά.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει, με προτεραιότητα τη διατήρηση του κορμού της ομάδας και την ενίσχυσή του με αθλητές ποιότητας. Η ανανέωση με αθλητές και η προσθήκη νέων, είναι μια διαδικασία που εκ των πραγμάτων θα εξελίσσεται στους επόμενους δυο μήνες, με στόχο το ρόστερ να έχει συμπληρωθεί έως τις 20 Αυγούστου και πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Οι προπονητές και οι διοικούντες παρακολουθούν την εγχώρια και διεθνή αγορά, προκειμένου να καταλήξουν στις καλύτερες δυνατές επιλογές. Παράλληλα, έχουν ήδη γίνει κινήσεις που σύντομα θα ανακοινωθούν, αναφορικά με τη στελέχωση του τεχνικού και υποστηρικτικού τιμ της ομάδας, με έμπειρους και καταρτισμένους προπονητές και επιστήμονες».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x