Ελλάδα

Καμπερίδης: «Ο Λορέντσο Μπράουν έχει προσαρμοστεί απόλυτα στην ομάδα»

Το μέλος του προπονητικού επιτελείου του Παναθηναϊκού AKTOR μίλησε για τη χθεσινή νίκη.

Το εγκώμιο του Λορέντσο Μπράουν έπλεξε ο Σάββας Καμπερίδης σε δηλώσεις του μετά το χθεσινό φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με την Τσετεβίτα.

«Ναι, είναι πολύ ποιοτικός και έμπειρος παίκτης. Έχει προσαρμοστεί απόλυτα στην ομάδα, ξέρει το ρόλο του και ήταν καθοριστικός στο παιχνίδι, όπως πιστεύουμε ότι θα είναι και κατά τη διάρκεια της χρονιάς», ανέφερε για τον Ισπανό άσο και σχολίασε για το ματς και την εμφάνιση της ομάδας.

«Ουσιαστικά ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα έπαιξε 5 εναντίον 5. Λόγω της απουσίας παικτών δεν είχαμε τη δυνατότητα να το κάνουμε αυτό ούτε καν στην προπόνηση. Παρόλα αυτά, υπήρχαν στιγμές στο παιχνίδι που καταφέραμε να έχουμε ποιότητα στις συνεργασίες, να μετακινήσουμε τη μπάλα και να δημιουργήσουμε ελεύθερα σουτ.
Το ότι δεν ήμασταν εύστοχοι είναι φυσιολογικό, με βάση την επιβάρυνση που έχουν τα παιδιά που συμμετείχαν στην προετοιμασία. Δεν είναι κάτι που μας ανησυχεί. Υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει να τα συζητήσουμε, να τα δουλέψουμε και να τα βελτιώσουμε, αλλά θεωρώ ότι η ομάδα έδειξε θετικό πρόσωπο στο πρώτο παιχνίδι»
, κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x