Ελλάδα

Σπουδαία κίνηση από τον Ηρακλή: Υπέγραψε τον Βασίλη Βρεττά αφού υπέστη ρήξη χιαστού στην προετοιμασία!

Η ΚΑΕ Ηρακλής απέδειξε το υψηλό της αθλητικό ιδεώδες, αφού απέκτησε τον Βασίλη Βρέττα, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στην προετοιμασία, και θα καλύψει την επέμβασή του!

Μία κίνηση που αξίζει πολλά μπράβο και δεν συνηθίζεται έκανε ο Ηρακλής!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε τον Βασίλη Βρέττα, ο οποίος συμμετείχε στην προετοιμασία χωρίς να έχει συμβόλαιο και υπέστη ρήξη χιαστού!

Ο Ηρακλής, στην ουσία, υπέγραψε έναν παίκτη που δεν θα μπορέσει να τον ενισχύσει για τη φετινή σεζόν, και θα του καλύψει τη χειρουργική επέμβαση, έτσι ώστε να τον έχει στη διάθεσή του όταν επανέλθει!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Βρεττά, ο οποίος στάθηκε άτυχος στη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας μας, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο γιατρός του ΗΡΑΚΛΗ, Δημήτρης Γιαννακοβίτης θα αναλάβει να χειρουργήσει τον αθλητή και η ομάδα θα βρίσκεται στο πλευρό του και θα τον περιμένει μέχρι την πλήρη επάνοδό του στα παρκέ. “Θέλω να ευχαριστήσω τον ΗΡΑΚΛΗ, που με αυτή τη κίνηση δείχνει πόσο μεγάλος και ιστορικός σύλλογος είναι. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση για να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”, δήλωσε ο Βρεττάς, μιλώντας στο www.iraklis-bc.gr.

Ο Βασίλης Βρεττάς γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1997 στη Θεσσαλονίκη. Έχει ύψος 1,97 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των forwards.

Ο 26χρονος παίκτης ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ στη ΜΕΝΤ κι έχει αγωνιστεί σε ΣΑΑΚ Ανατόλια (2014-2016 στη Β’ Εθνική), Ερμή Αγιάς (2016-2018 στην Α2), Γ.Σ. Φαρσάλων (2018-2019 στη Β’ Εθνική), ΑΠΑΣ Νάξου (2019-2020 στη Β’ Εθνική), Ευκαρπία (2020-2021) και Νίκη Βόλου (2021-2023 στη Β’ Εθνική)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x