Ελλάδα

Η. Παπαθεοδώρου: «Έδειξε την ποιότητά του ο Γουόκερ, θα χρειαστούμε χρόνο για να είμαστε όπως πρέπει»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη του Προμηθέα με σκορ 84-80 στο Μαρούσι.

Μετά από ένα ματς-θρίλερ που κρίθηκε στην κατοχή, ο Προμηθέας κατάφερε να φύγει με το «διπλό» (80-84) κόντρα στο Μαρούσι από το κλειστό του Αγ. Θωμά και ξεκίνησε με ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα.

Μετά την αναμέτρηση, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στην τρομερή εμφάνιση του Τζόρνταν Γουόκερ, που έβαλε 21 πόντους με... μία προπόνηση, αφού μόλις πρίν δύο μέρες ανακοινώθηκε.

Παράλληλα, τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε φάση ανασυγκρότησης και θα χρειαστεί ακόμη χρόνο για να βρει σταθερό αγωνιστικό πρόσωπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Λειτουργήσαμε αρκετά καλά στην επίθεσή μας για μεγάλο διάστημα και ταυτόχρονα ήμασταν πολύ καλύτεροι και πιο συμπαγείς αμυντικά στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε καλύτερα στο 1 εναντίον 1, ελέγξαμε κάποια κομμάτια δημιουργίας του Αμαρουσίου και πήραμε μία σημαντική νίκη.

Για μία προπόνηση που έκανε ο Ουόκερ ήταν καλός, έδειξε την προσωπικότητά του και την ποιότητά του. Ο Καραγιαννίδης είναι ο βασικός μας σέντερ αυτή τη στιγμή, παίρνει τις ευκαιρίες του και μας δικαιώνει με τις εμφανίσεις του. Αλλά χρειαζόμαστε μεγαλύτερη προσπάθεια.

Είμαστε σε φάση ανασυγκρότησης, κάνουμε rebuilding εν μέσω παιχνιδιών το οποίο δεν είναι εύκολο και θα χρειαστούμε λίγο χρόνο παραπάνω από αυτό που περιμέναμε για να είμαστε όπως πρέπει».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x