Ελλάδα

Η δωδεκάδα της Σλοβενίας για το Προολυμπιακό του ΣΕΦ

Η Σλοβενία ανακοίνωσε την δωδεκάδα της για το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Στους δώδεκα εκλεκτούς για το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα γίνει στο ΣΕΦ 2-7 Ιουλίου κατέληξε η Σλοβενία. Ο Αλεξάντερ Σέκουλιτς αποφάσισε να «κόψει» τους Γιαν Σπαν (Κρκα) και Μπίνε Πρέπελιτς (Σαρλερουά) από την αποστολή που ταξιδεύει σήμερα για την Αθήνα.

Στο τελικό ρόστερ φυσικά δεσπόζει η μορφή του Λούκα Ντόντσιτς, ενώ τη θέση του νατουραλιζέ έχει ο Τζος Νίμπο. Η Σλοβενία είναι στον πρώτο όμιλο μαζί με Κροατία και Νέα Ζηλανδία και ξεκινά τις υποχρεώσεις της την Τρίτη στις 21:00 απέναντι στους Κροάτες. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2017 είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την αντίπαλο της Ελλάδας στον ημιτελικό του Σαββάτου ή στον τελικό της Κυριακής.

Αναλυτικά η δωδεκάδα: Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς), Κλέμεν Πρέπελιτς (Γαλατάσαραϊ), Αλεξέι Νίκολιτς (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Λέον Στέργκαρ (Κρκα), Ζόραν Ντράγκιτς (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Γρεγκόρ Χρόβατ (Ντιζόν), Μίχα Τσερκβένικ (Κρκα), Βλάτκο Τσάντσαρ (Νάγκετς), Έντο Μούριτς (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Τζος Νίμπο (Αρμάνι Μιλάνο), Ζίγκα Ντίμετς (Άνβιλ), Λούκα Στσούκα (Τσεντεβίτα Ολίμπια).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x