Ελλάδα

Η αποστολή του Άρη για το φιλικό με τo Northwestern University

Ο Άρης θα δώσει το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν, αυτή τη φορά στην Αθήνα, αντιμετωπίζοντας το αμερικανικό Κολέγιο Northwestern University.

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στις 17:00 σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα στο κλειστό του Ζωγράφου το αμερικανικό Κολέγιο Northwestern University, το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα για σειρά φιλικών αναμετρήσεων.

Η αποστολή των «κίτρινων» αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης αεροπορικώς για την Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη παρέμειναν ο Νέιτ Λαζέφσκι, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στους κοιλιακούς προσαγωγούς, ο Ντ'Μόι Χοτζ, ο οποίος προφυλάσσεται λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στον προσαγωγό, κι ο Γιώργος Γκιουζέλης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της ημέρας.

Αντίθετα, ο Μάνος Χατζηδάκης, ο οποίος έσπασε τη μύτη του στη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας, θα ακολουθήσει την αποστολή, αλλά δεν προβλέπεται να αγωνιστεί.

Έτσι, την αποστολή της ομάδας την απαρτίζουν οι: Landers Nolley, Βασίλης Τολιόπουλος, David DeJulius, Μάνος Χατζηδάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Donovan Clay, Josh Roberts, Λευτέρης Μαντζούκας, Βασίλης Καζαμίας, Βασίλης Πουρλίδας, Μάριος Γιαννίκος, Νίκος Κεραμιτσόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x