Ελλάδα

Ανακοίνωσε την ανανέωση του Γκραντ ο Παναθηναϊκός: «Εδώ βρήκα το σπίτι μου - Θέλω το back to back»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR γνωστοποίησε την ανανέωση του συμβολαίου του Τζέριαν Γκραν, με τον ίδιο να δηλώνει διψασμένος για περισσότερες επιτυχίες!

Την ανανέωση του συμβολαίου του Τζέριαν Γκραντ μέχρι το καλοκαίρι του 2026 επισημοποίησε ο Παναθηναϊκός AKTOR με τον 31χρονο γκαρντ να τονίζει σε δηλώσεις του ότι αισθάνεται σαν στο σπίτι του στους «πράσινους», ευχαριστώντας παράλληλα τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και εκφράζοντας τη μεγάλη δίψα του για νέες επιτυχίες!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ότι θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Αυτή η ανανέωση σημαίνει πάρα πολλά για μένα. Έχω περιπλανηθεί αρκετά σε όλη μου την καριέρα και ειλικρινά αισθάνομαι πως βρήκα το σπίτι μου εδώ με αυτούς τους φιλάθλους, αυτούς τους προπονητές και αυτούς τους συμπαίκτες δίπλα μου. Ευχαριστώ πολύ τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό μου και υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να κάνω τα πάντα για την ξεπληρώσω».

Για την περσινή σεζόν:
«Χαίρομαι ιδιαίτερα που με τη δική μου παρουσία βοήθησα την ομάδα μου να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας. Αποδείξαμε πως ήμασταν οι καλύτεροι σε Ελλάδα και Ευρώπη καθώς κατακτήσαμε απολύτως δίκαια και τους δύο τίτλους. Παλέψαμε πολύ σκληρά ως ομάδα όλη τη χρονιά και αξίζαμε απόλυτα αυτές τις επιτυχίες. Από την αρχή είχα εμπιστοσύνη στον κόουτς και τους συμπαίκτες μου».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Θέλω το back to back. Είμαι πεινασμένος για περισσότερες επιτυχίες με αυτή την ομάδα στην Euroleague και το ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλω να είμαι πρωταθλητής ξανά».

Για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: «Εύχομαι να είναι έτοιμοι για μεγαλύτερες χαρές, περισσότερες νίκες και περισσότερα τρόπαια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x