Ελλάδα

«Εγώ δεν είμαι ταλαντούχος, αν δεν δουλέψω, δεν θα είμαι καλός»: Η απίστευτη ιστορία του Καμπερίδη για τον Γιάννη!

Ο Σάββας Καμπερίδης διηγήθηκε μία ιστορία που αναδεικνύει το work ethic του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μέσω του οποίου έχει καταφέρει να φτάσει στην κορυφή.

Μία ιστορία που αναδεικνύει την τρομερή νοοτροπία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και εξηγεί πώς κατάφερε να γίνει ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του κόσμου διηγήθηκε ο Σάββας Καμπερίδης.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και πρώην βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη στην Εθνική ομάδα αναφέρθηκε στην εργατικότητα του Έλληνα σταρ, ο οποίος είχε πάει το καλοκαίρι του 2022 για προπόνηση στις 5:00 το πρωί ανάμεσα σε δύο φιλικά με την Ισπανία και πριν από ταξίδι.

Μάλιστα, όταν ο Καμπερίδης αναρωτήθηκε γιατί το έκανε αυτό, ο Γιάννης του απάντησε «εγώ δεν είμαι ταλαντούχος, αν δε δουλέψω, δε θα είμαι καλός».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έδειξε σεβασμό σε όλους, δούλεψε σκληρά όσο ελάχιστοι. Είναι ταπεινός και ένα παράδειγμα που το δείχνει είναι το εξής: Παίζαμε δύο φιλικά με την Ισπανία, 9 και 11 Αυγούστου. Ο Γιάννης έχει παίξει 20 λεπτά και είχε 31 πόντους.

Την επόμενη μέρα φεύγαμε από το ΟΑΚΑ στις 8:00 το πρωί για το αεροδρόμιο. Έφτασα νωρίτερα, στις 7:15 στο ΟΑΚΑ και είδα τον Γιάννη να βγαίνει από το μπάνιο. Κόουτς για να μη χάσω τη μέρα ήρθα για προπόνηση στις 5:00. Εγώ δεν είμαι ταλαντούχος, αν δε δουλέψω, δε θα είμαι καλός».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x