Ελλάδα

Βόμβα από Γιαννακόπουλο: «Με Μπράουν και με τον άλλο που έχουμε πει παίρνουμε την Ευρωλίγκα αήττητοι;»

Με story του στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφήνει εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι ο Λορέντζο Μπράουν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό!

Πρωινή βόμβα στον μπασκετικό Παναθηναϊκό!

Με story του στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφήνει εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι ο Λορέντζο Μπράουν υπέγραψε στους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας! Σε… κουβέντα με τον αγαπημένο του γάτο Free, όπως συνηθίζει, ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» λέει χαρακτηριστικά: «Καλημέρα Free. Ήρθε ο καφές ο δικός μου και υπέγραψε και ο καφές ο δικός σου" (σ.σ.: Μπράουν σημαίνει καφές στα ελληνικά). Free, με Μπράουν και με τον άλλο που έχουμε πει παίρνουμε την Ευρωλίγκα αήττητοι; Τι πιστεύεις;».

Όπως καταλαβαίνει κανείς, το καυτό θέμα του Αμερικανού φαίνεται πως κλείνει -ή έκλεισε- θετικά για τους «πράσινους» και μάλιστα πολύ νωρίς, με τον Παναθηναϊκό να δυναμώνει ακόμη περισσότερο στην περιφέρεια, αφού ο Μπράουν έρχεται να συμπληρώσει τους Κώστα Σλούκα, Τζέριαν Γκραντ και Κέντρικ Ναν!

Ο 34χρονος Λορέντζο Μπράουν μέτρησε 13,2 πόντους και 6,1 ασίστ ανά παιχνίδι την περασμένη σεζόν στην Ευρωλίγκα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αποτελώντας έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες της ως τους «8» της διοργάνωσης, όταν και αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό. Το ζήτημα τώρα είναι και η απάντηση στο ερώτημα ποιος είναι ο άλλος, στον οποίο αναφέρεται ο κ. Γιαννακόπουλος…





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x