Ελλάδα

Γιαννακόπουλος: «Να είναι παρόντες στο ΟΑΚΑ ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της ΕΟΚ και οι Αγγελόπουλοι»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάλεσε στο Game 5 στο ΟΑΚΑ τον πρωθυπουργό, τον υφυπουργό αθλητισμού, τον πρόεδρο της ΕΟΚ και τους προέδρους του Ολυμπιακού.

Ο τίτλος της Stoiximan Basket League θα κριθεί σε πέμπτο τελικό στο ΟΑΚΑ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΣΕΦ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να καλεί στο τελευταίο ματς τον πρωθυπουργό, τον υφυπουργό αθλητισμού, τον πρόεδρο της ΕΟΚ και τους προέδρους του Ολυμπιακού, αναφέροντας πως «αυτή την πρόταση έχω να κάνω. Όλοι μαζί, να δούμε, είναι σωστά τα πράγματα; Κι αν δεν είναι, να τα φτιάξουμε».

Αναλυτικά:

«Σε λίγες ημέρες παίζεται στο ΟΑΚΑ ο τελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα στην πρώτη και την τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα από όλους. Εγώ θα ήθελα να ζητήσω να είναι παρών ο πρωθυπουργός, ο υφυπουργός αθλητισμού, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και να καθίσουμε όλοι να δούμε τον αγώνα.

Και για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας αλλά και για να δείξουμε ότι δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε όπως λέει και ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή του. Αυτή την πρόταση έχω να κάνω. Όλοι μαζί, να δούμε, είναι σωστά τα πράγματα; Κι αν δεν είναι, να τα φτιάξουμε».

Ρεσιτάλ από τον γιο Αταμάν: Έδωσε τον ρυθμό μέσα από το πούλμαν του Παναθηναϊκού! «Πράσινη» παράνοια στο ΟΑΚΑ: Αποθεωτική υποδοχή από χιλιάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού στους θριαμβευτές του ΣΕΦ! Μεγάλη ένταση στη φυσούνα μετά από χειρονομίες Ναν και Γκραντ που οδήγησαν στην έκρηξη του Παπανικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x