Ελλάδα

Προπόνηση με απαρτία για την Εθνική μπάσκετ

Άπαντες παρόντες από σήμερα στην προετοιμασία της Εθνικής μπάσκετ για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Ενσωματώθηκαν Παπανικολάου, Σλούκας, Μήτογλου και Γουόκαπ.

Σε πλήρη σύνθεση συνεχίζεται από την Τετάρτη η προετοιμασία της Εθνικής μπάσκετ για το Προολυμπακό Τουρνουά στο ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου).

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει πλέον στη διάθεσή του 19 παίκτες, καθώς ενσωματώθηκαν οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Ντίνος Μήτογλου και Τόμας Γουόκαπ. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού λόγω τραυματισμού θα χρειαστεί κάποιες μέρες για να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας (κάνει θεραπείες), αλλά εκφράζεται η βεβαιότητα πως θα παίξει στο Προολυμπιακό.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του θέτοντας τους βασικούς άξονες λειτουργίας της ομάδας στις λίγες διαθέσιμες μέρες που μεσολαβούν μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων. Παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος επίσης μίλησε στην ομάδα.

Την Παρασκευή (20:00) θα γίνει το πρώτο από αυτά στο ΣΕΦ με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ, με αντίπαλο την Πολωνία, ενώ ακολουθεί το τουρνουά «AEGEAN Ακρόπολις», με την Εθνική να αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο (25/6) και τις Μπαχάμες (27/6).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x