Ελλάδα

ΕΟΚ: Συνεργασία με Wilson

Νέα μπάλα σε Elite League, Α1 και Α2 Γυναικών (μεταξύ άλλων διοργανώσεων) η Wilson, με την οποία συνεργάζεται πλέον η ΕΟΚ.

Η ΕΟΚ προχώρησε στη συνεργασία με την Wilson, η οποία είναι έτοιμη να βρεθεί στο παρκέ και να γίνει η επίσημη μπάλα της Elite League, της Α1 και της Α2 Γυναικών, του Rising Stars Εθνική Ασφαλιστική, του W Rising Stars, του 3x3 Hellas και των προγραμμάτων Youth Development, All Star Γαλανόλευκα Αστέρια, Jamboree MiniBasket και FunBasket Festivals!

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Ευάγγελος Λιόλιος, δήλωσε γι’ αυτή τη συνεργασία: «Όσους στόχους κι αν θέσουμε για την ανάπτυξη και την πρόοδο του μπάσκετ και επιχειρήσουμε να τους εκπληρώσουμε, υπάρχει ένα βασικό και απαραίτητο συστατικό. Η μπάλα. Ο μεγάλος αθλητικός πόθος στα πρώτα βήματα ενασχόλησης κάθε μικρού παιδιού, η διαρκής συντροφιά και το “όπλο” δουλειάς, βελτίωσης και ανάδειξης με το πέρασμα των χρόνων στο μπάσκετ.

Η Wilson με τις υψηλής ποιότητας μπάλες μπάσκετ, είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης καλύπτοντας μεγάλο εύρος των διοργανώσεών της. Είμαστε βέβαιοι ότι η συμπόρευσή μας θα συνδυαστεί με τη διαρκή πορεία εξάπλωσης του σπορ στη χώρα και επιτυχιών σε αυτό και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε μαζί μας τόσο ισχυρούς και αξιόπιστους συμπαραστάτες στην προσπάθειά μας
».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Wilson, Αντώνης Θεοδώρου, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά η συνεργασία με την ΕΟΚ, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να συμβάλλουμε ουσιαστικά στη στήριξη και την ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ, προμηθεύοντας την κορυφαία μπάλα μπάσκετ της Wilson. Αυτή η συνεργασία στοχεύει στην αναβάθμιση του επιπέδου των αθλητικών διοργανώσεων και στην ανάδειξη νέων ταλέντων, ανεβάζοντας το ελληνικό μπάσκετ σε υψηλότερα επίπεδα».

Wilson: Ο Απόλυτος Πρωταγωνιστής του Μπάσκετ στην Ελλάδα

Η Wilson, η κορυφαία εταιρεία στον χώρο των αθλητικών ειδών, εισέρχεται δυναμικά στον χώρο του μπάσκετ στην Ελλάδα, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των ερασιτεχνών αθλητών. Στην Ελλάδα, τα προϊόντα της Wilson περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα που συνδυάζει τεχνολογία αιχμής και απαράμιλλη ποιότητα.

Η Wilson είναι η επίσημη μπάλα του NBA, WNBA και JNBA, προσφέροντας τεχνολογία ανώτερη από κάθε άλλη. Η μπάλα της Wilson ξεχωρίζει για το εξαιρετικό grip που προσφέρει, κάτι που την καθιστά ιδανική για κάθε αθλητή, ανεξαρτήτως επιπέδου. Είναι η πρώτη εταιρεία που κατασκεύασε μπάλα χωρίς αέρα (pleasureless ball) και είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη προϊόντων με βιώσιμα υλικά (sustainability).

Από είδη μπάσκετ, βόλεϊ, padel και γκολφ, μέχρι μπάλες τένις και ρακέτες, η Wilson εξασφαλίζει ότι οι αθλητές έχουν πρόσβαση στα καλύτερα εργαλεία για την επίτευξη των αθλητικών τους στόχων. Με δέσμευση για την αριστεία και την καινοτομία, η Wilson συνεχίζει να επενδύει σε προϊόντα που βοηθούν τους αθλητές να ξεπεράσουν τα όριά τους και να φτάσουν στην κορυφή.

Εμπιστευτείτε τη Wilson για τις αθλητικές σας ανάγκες και ανακαλύψτε την ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρει στην ελληνική αγορά. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος είναι ο Όμιλος Φάις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x