Ελλάδα

Η μέρα και η ώρα του ημιτελικού της Ελλάδας με τη Σλοβενία για το Προολυμπιακό τουρνουά

Δείτε τη μέρα και την ώρα που θα λάβει χώρα ο ημιτελικός της Ελλάδας με τη Σλοβενία για το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

Φτάνοντας μια ανάσα από την 1η θέση του γκρουπ, η Σλοβενία επικράτησε 104-78 της Νέας Ζηλανδίας με τρομερό triple-double του Λούκα Ντόντσιτς, πέφτοντας πάνω στην Ελλάδα στα ημιτελικά του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ.

Οι Σλοβένοι βρίσκονταν σε πολύ δύσκολη θέση μετά τη βαριά ήττα από τους Κροάτες αλλά και τη νίκη της Νέας Ζηλανδίας επί της «Χρβάτσκα, καθώς χρειάζονταν νίκη με τουλάχιστον 10 πόντους, αλλιώς θα τερμάτιζαν τελευταίοι! Παρόλα αυτά, ο «Luka Magic» έκανε τη δουλειά και έβαλε ένα απαιτητικό εμπόδιο στο δρόμο της Εθνικής μας.

Φυσικά, δεν είναι ακόμη μαθηματικά βέβαιο πως η Ελλάδα θα τερματίσει πρώτη ώστε να παίξει με τη Σλοβενία. Για να μη γίνει αυτό, ωστόσο, πρέπει η «γαλανόλευκη» να ηττηθεί από την αδύναμη Αίγυπτο με πάνω από 19 πόντους διαφορά, κάτι που μοιάζει βεβαίως απίθανο.

Επομένως, ο σχεδόν βέβαιος ημιτελικός της Ελλάδας του Αντετοκούνμπο με τη Σλοβενία του Ντόντσιτς θα λάβει χώρα το Σάββατο (06/07) στις 17:30 το απόγευμα, με μετάδοση τόσο από ΕΡΤ1 όσο και από ΝovaSports Start. Φυσικά, πλήρης κάλυψη θα υπάρχει τόσο από το sport-fm.gr όσο και από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο άλλος ημιτελικός, μεταξύ Κροατίας και πιθανότατα Δομινικανής Δημοκρατίας, θα λάβει χώρα την ίδια μέρα στις 21:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x