Ελλάδα

Διαμαντίδης: «Νταμπλ και βήμα-βήμα στην Ευρώπη»

Την διατήρηση των σκήπτρων στην Ελλάδα (πρωτάθλημα και Κύπελλο) έθεσε ως πρωταρχικό στόχο ο Δημήτρης Διαμαντίδης. «Βήμα-βήμα στην Ευρωλίγκα», πρόσθεσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Το repeat σε πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι εξ’ αρχής οι δύο βασικοί στόχοι του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, όπως τόνισε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην Media day του τριφυλλιού.

Ο «3D» υπογράμμισε πως οι προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι είναι πολύ καλές, ενώ σχετικά με την Ευρωλίγκα είπε πως θα πρέπει να πηγαίνουν βήμα-βήμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Διαμαντίδης:

«Σίγουρα η περσινή σεζόν πήγε καλύτερα απ' ό,τι περιμέναμε, η ομάδα μετά το κύπελλο με τον Ολυμπιακό έδειξε σημάδια βελτίωσης. Είχαμε το ψυχολογικό προβάδισμα, η ομάδα πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της και κατάφερε να κερδίσει και το πρωτάθλημα και το κύπελλο και στην Ευρωλίγκα χάσαμε από μία πολύ καλή ομάδα την είσοδό μας στο Final Four», είπε αρχικά και πρόσθεσε για το ρόστερ της νέας σεζόν:

«Προσθέσαμε κάποια παιδιά στο ρόστερ μας. Η ομάδα είναι πολύ καλή, αλλά μένει να αποδειχτεί στο γήπεδο. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Ήρθαν και ο Φώτσης με τον Μπατίστ που είχαν παίξει χρόνια στην ομάδα. Ξέρουν στη φιλοσοφία και πιστεύω πως θα βοηθήσουν πάρα πολύ. Ωστόσο, και οι υπόλοιποι παίκτες που ήρθαν είναι εξαιρετικοί και περιμένουμε να αποδειχτούν όλα αυτά στο γήπεδο».

Τέλος, για τους στόχους, τόνισε: «Στην Ελλάδα στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο και στην Ευρωλίγκα θα πάμε βήμα βήμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x