Ελλάδα

Ανακοίνωσε την παραίτηση του από το Μαρούσι ο Βετούλας: «Χρειάζεται ένα σοκ η ομάδα»

Μετά τη βαριά ήττα του Αμαρουσίου από τον Πανιώνιο, ο Νίκος Βετούλας ανακοίνωσε την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας των βορείων προαστίων.

Το τελευταίο ματς του Νίκου Βετούλα στον πάγκο του Αμαρουσίου φαίνεται πως ήταν αυτό με τον Πανιώνιο, που έληξε με βαριά ήττα της ομάδας των βορείων προαστίων.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, που έφερε την τρίτη σερί ήττα για τους «κιτρινόμαυρους», ο Νίκος Βετούλας έκανε δηλώσεις και ανακοίνωσε την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο είχε συζητηθεί και πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Ηταν κακή εικόνα, ντροπιαστική, κάναμε το τρίτο σερί κακό παιχνίδι μας. Παρά την ενίσχυση η ομάδα δεν παίζει βάσει της αξίας της. Χρειάζεται ένα σοκ, αυτό είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Μακάρι να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Είχαμε συζητήσει για την παραίτησή μου από πριν», ανέφερε αναλυτικά ο Βετούλας.

Μένει να φανεί ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Έλληνα τεχνικού, με το Μαρούσι να έχει κάνει μία ισχυρή οικονομική επένδυση μέσα στο καλοκαίρι και να έχει να διαχειριστεί τόσο τις εγχώριες υποχρεώσεις, όσο και αυτές στο FIBA Europe Cup.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x