Ελλάδα

Αταμάν: «Χάσαμε τον τίτλο, αλλά θυμηθείτε τι έγινε πέρυσι - Έπρεπε να μετρήσει το καλάθι του Λεσόρ»

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με σκορ 86-85 από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Super Cup.

Με τον Βεζένκοφ να παίρνει από τον χέρι τον Ολυμπιακό βάζοντας 10 πόντους στα τελευταία 4', οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το μεγάλο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού (85-86) και κατέκτησαν ξανά το Super Cup.

Mετά την αναμέτρηση, ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως γενικά δεν παίχτηκε καλό μπάσκετ στον τελικό, ενώ επεσήμανε πως η ομάδα του έκανε πολλά λάθη και ειδικά επιθετικά, κάνοντας ειδική αναφορά στα «τεσσάρια» της ομάδας πως δεν βοήθησαν (Μήτογλου, Ερνανγκόμεθ).

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη διαιτησία, μιλώντας για «πολλά λάθη των διαιτητών», ενώ αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε μία φάση του Ματίας Λεσόρ στο τρίτο δεκάλεπτο, θεωρώντας πως το «κόψιμο» του Ράιτ ήταν αντικανονικό και το καλάθι έπρεπε να μετρήσει.

Τέλος, υπενθύμισε στους φίλους των «πρασίνων» τι έγινε πέρυσι, που η ομάδα πάλι έχασε το Super Cup όμως στο τέλος της σεζόν ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδας και Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το παιχνίδι ήταν έντονο, αλλά το μπάσκετ δεν ήταν καλό. Δεν παίξαμε καλά, παίξαμε με πάθος, χάσαμε με ένα παιχνίδι. Το καλάθι του Λεσόρ που δεν έδωσαν έπρεπε να μετρήσει και μετά η τεχνική έφερε το ματς στους 4 πόντους. Ο Βεζένκοφ ήταν εξαιρετικός, τα τεσσάρια μας σήμερα δεν ήταν καλά. Με εξαίρεση τον Παπαπέτρου δεν ήταν καλά επιθετικά.

Ήταν κοντινό παιχνίδι. Χάσαμε τον τίτλο, αλλά θυμηθείτε τι έγινε πέρσι. Ετοιμαστείτε για τη Euroleague και για τους τελικούς. Αλλά θυμίζω πως αυτό έγινε και πέρσι. Δε με νοιάζει. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, κάναμε πολλά λάθη, έκαναν πολλά λάθη οι διαιτητές. Το φάουλ στον Λεσόρ και το καλάθι που δε μέτρησε, έδωσε διαφορά τεσσάρων πόντων. Συγχαρητήρια στον Ολυμπικαό για τη νίκη και τον τίτλο».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x