Ελλάδα

Αταμάν: «Σκέφτηκα να παραιτηθώ μετά τους 42 πόντους από τη Φενέρ - Μακάρι τελικός Παναθηναϊκός-Εφές»

Ένα βήμα από την παραίτηση έφερε τον Εργκίν Αταμάν, η βαριά ήττα της Εφές από τη Φενέρμπαχτσε, στην πρεμιέρα των ημιτελικών του πρωταθλήματος.

Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε ο Εργκίν Αταμάν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «BeINsports».

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν με την Εφές και μάλιστα αποκάλυψε την στιγμή που έφτασε πολύ κοντά στην παραίτηση.

Όπως είπε ο έμπειρος Τούρκος κόουτς ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας μετά την ήττα με 42 πόντους διαφοράς (108-66) από τη Φενέρμπαχτσε, στην πρεμιέρα της ημιτελικής φάσης. Ωστόσο, αυτό που τον απέτρεψε ήταν η πίστη του ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση.

«Μετά την ήττα με 42 πόντους διαφοράς από τη Φενέρμπαχτσε (σ.σ. πρώτος ημιτελικός), σκέφτηκα να παραιτηθώ. Θα είχα παραιτηθεί εάν το ματς ήταν 1,5 πριν, αλλά πίστευα ότι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε την κατάσταση και γι’ αυτό δεν το έκανα. Δεν μπορούσα να αποχωρήσω και να εγκαταλείψω τις προσπάθειες που έκαναν όλη τη χρονιά, περίπου 3-4 ημέρες πριν ολοκληρωθεί η σεζόν», δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν στο «BeINsports».

Στη συνέχεια, ο Εργκίν Αταμάν ευχήθηκε για μία ωραία… συνάντηση στον τελικό της Ευρωλίγκας την επόμενη σεζόν: «Ελπίζω την επόμενη χρονιά ο τελικός της Ευρωλίγκας να είναι ανάμεσα στην Εφές και τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x