Ελλάδα

Αταμάν: «Πρέπει να κυριαρχούμε σε αυτά τα παιχνίδια γιατί είναι επικίνδυνα»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε της Καρδίτσας με 80-66, αλλά ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του.

Με το… δεξί ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός AKTOR στη φετινή σεζόν της Stoiximan GBL παίρνοντας τη νίκη απέναντι στη Καρδίτσα (06/10, 80-66).

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του, ενώ τόνισε πως σε αυτά τα παιχνίδια οι «πράσινοι» θα πρέπει να κυριαρχούν.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Εργκίν Αταμάν:
«Ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια, ξεκινώντας από την αρχή μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με το μπάσκετ που παίξαμε. Η διαφορά στο παιχνίδι κοιτώντας την στατιστική είναι ότι η Καρδίτσα βρήκε μόλις 3 πόντους μετά τα επιθετικά ριμπάουντ και εμείς πήραμε 23 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ. Αυτή είναι η διαφορά. Είναι πολύ επικίνδυνο για το μέλλον. Προφανώς και υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα ρόστερ των δύο ομάδων και νομίζω ότι η ομάδα μου θα πρέπει να κυριαρχεί σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Ξεκινήσαμε με νίκη, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με το μπάσκετ που παίξαμε».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Πολύ καλή ατμόσφαιρα. Στην Καρδίτσα αγαπούν το μπάσκετ και έχουν μία ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x