Ελλάδα

Αταμάν: «Για πρώτη φορά ήταν καθαρό παιχνίδι - Δείξαμε ότι κατακτήσαμε τη Euroleague»

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ολυμπιακού στον τρίτο τελικό των playoffs της Stoiximan Basket League.

Στο ότι πρέπει να διεξάγονται καθαρά παιχνίδια, στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη (83-76) του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ολυμπιακού στον τρίτο τελικό των playoffs της Stoiximan Basket League.

Κάτι που ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε αρκετές φορές, σημειώνοντας πως απόψε ήταν πρώτη φορά που διεξήχθη καθαρό παιχνίδι.

Σημείωσε, δε, ότι η ομάδα του έδειξε ότι κατέκτησε τη Euroleague.

Συγκεκριμένα, ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για:

-το τι έγινε στο δεύτερο μέρος και την επιστροφή του Ολυμπιακού, παρά την τελική νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR: «Φυσικά και επανήλθε και εμείς επιστρέψαμε στο Πειραιά, είναι τελικοί, δεν μπορούμε να κερδίζουμε με 20 πόντους διαφορά. Κερδίσαμε το παιχνίδι, ήταν καθαρό παιχνίδι για πρώτη φορά, δείξαμε την δύναμή μας, δείξαμε ότι κατακτήσαμε τη EuroLeague.

Κάναμε την ανατροπή με τη Μακάμπι, ήμασταν πίσω με 2-1, κερδίσαμε εκεί και προκριθήκαμε στο 5ο παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε το ίδιο πράγμα τώρα, απλά χρειαζόμαστε όλα να είναι καθαρά. Σήμερα ήταν καθαρά και κερδίσαμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x