Ελλάδα

Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει την ειρήνη σε όλα τα σπορ, σε όλο τον κόσμο για όλους»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και τόνισε πως το μπάσκετ δεν είναι μόνο οι τίτλοι, είναι κάτι πολύ πιο ξεχωριστό.

Η ώρα για το σπουδαίο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», πλησιάζει.

Στη συνέντευξη Τύπου, από πλευράς Παναθηναϊκού AKTOR, βρέθηκε ο αρχηγός Κώστας Σλούκας και ο προπονητής Εργκίν Αταμάν.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Τούρκος μίλησε για την οικογένεια Γιαννακόπουλου, ενώ έκανε ειδική αναφορά στη μεγάλη σημασία που έχει το μπάσκετ στη ζωή όλων. Επιπλέον μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς , τον οποίο και είχε είδωλο όταν ξεκίνησε την καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:
«Καλώς ήρθατε όλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος που φιλοξενούμε τρεις σπουδαίες ομάδες, προπονητές και παίκτες. Ο Ομπράντοβιτς ήταν ένα από τα είδωλά μου όταν ξεκίνησα την καριέρα μου. Με τον Σέιν πήραμε δύο Euroleague, ελπίζω να γίνει και με τον Σλούκα. Μπράβο στον Ντι Μπαρτολομέο, μας δυσκόλεψαν πέρσι. Είμαι έναν χρόνο στον Παναθηναϊκό αλλά κάθε μέρα ζω τον Παναθηναϊκό. Μαθαίνω την ποιότητα και την κουλτούρα της ομάδας, της οικογένειας Γιαννακόπουλου, που ξεκίνησε με τον Παύλο και συνεχίζει ο Δημήτρης για το μπάσκετ στην Ευρώπη.

Ελπίζω πως αυτό το event είναι ξεχωριστό από τα άλλα τουρνουά. Το μπάσκετ δεν είναι μόνο να κερδίζεις τους τίτλους αλλά κάτι ξεχωριστό. Ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει την ειρήνη σε όλα τα σπορτ, σε όλον τον κόσμο για όλους»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x