Ελλάδα

Αταμάν: «Είδα το πάθος που έχουν οι Έλληνες για το μπάσκετ - Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την στήριξή του»

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν κατά τη βράβευσή του στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το Super Cup της Ρόδου, ως προπονητής της περσινής σεζόν.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις για την περσινή σεζόν του πρωταθλήματος, εκεί όπου οι βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι της χρονιάς που ολοκληρώθηκε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: ΝΙΚΟΣ ΖΕΡΒΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

Ανάμεσά τους και ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, που παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου προπονητή. Ο Τούρκος τεχνικός των «πρασίνων» ευχαρίστησε τόσο την ομάδα, όσο και τον πρόεδρό της, ενώ, στάθηκε και στην παρουσία των Σλούκα, Παπαπέτρου και Μήτογλου στην περσινή ονειρική σεζόν του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ήρθα στην Ελλάδα. Είδα το πάθος που έχουν οι Έλληνες για το μπάσκετ και είναι μεγάλη τιμή να έχω αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ τους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Αλλά περισσότερο ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την στήριξη και όλα τα εφόδια που μας έδωσε.

Είναι πολύ σημαντικό πως για αυτή την επιτυχία είχαμε τρεις Έλληνες και ο ένας αναδείχθηκε MVP του Final Four. Είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό μπάσκετ».

Από την πλευρά του, ο Τζέριαν Γκραντ, που παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού του περσινού πρωταθλήματος δήλωσε: «Δουλέψαμε σκληρά ως ομάδα και εγώ απολαμβάνω αυτό το βραβείο. Σημαίνει πολλά για μένα. Ευχαριστώ».

Όσον αφορά, ο Νεοκλής Αβδάλας που αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της περσινής σεζόν, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν. Είναι τιμή μου. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό και την Καρδίτσα, που με βοήθησαν να βελτιωθώ».

Τέλος, ο Βασίλης Τολιόπουλος, που μετά από την ονειρική σεζόν του με τη φανέλα του Άρη, ψηφίστηκε ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης της περυσινής σεζόν, είπε: «Είναι τιμή και χαρά να παραλαμβάνω αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ την ομάδα τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου που με βοήθησαν. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια πολύ καλή σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x