Ο Εργκίν Αταμάν χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και πρακτικά τέλειο το παιχνίδι της ομάδας του.

«Πιστεύω πως αξίζαμε 100% τη νίκη, γιατί παίξαμε τέλεια αμυντικά και επιθετικά σε επίπεδο τακτικής, αν εξαιρέσουμε κάποια λεπτά στη δεύτερη περίοδο. Ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία, βάλαμε πολλά σουτ αλλά σχεδόν όλα ήταν ελεύθερα. Ο Ολυμπιακός ειδικά στην έδρα του είναι πολύ καλός στην άμυνα, αλλά με την καλή κυκλοφορία της μπάλας ελέγξαμε το παιχνίδι. Παίξαμε σε όλο το ματς με τρία γκαρντ και λειτούργησε πολύ καλά, ίσως ήταν το κλειδί για μας. Ήμασταν πιο άνετα και αμυντικά πιστεύω πως λειτουργήσαμε καλά απέναντι στον Ντόρσεϊ και τον Βεζένκοφ», τόνισε ο Τούρκος προπονητής.

«Ξέρουμε πολύ καλά τον Ολυμπιακό, πιέζει πολύ στην άμυνα με τον Γουόκαπ πάνω στον Ναν, αλλά εμείς δεν δώσαμε τόσο πολύ την μπάλα στον Ναν στο πρώτο ημίχρονο. Έπαιρνε την μπάλα στο τέλος της επίθεσης. Ο Γουόκαπ είναι πολύ καλός αμυντικός, αλλά λειτουργεί καλά όταν παίκτες όπως ο Ναν ή ο Σλούκας παίρνουν πιο μετά στις επιθέσεις την μπάλα. Λειτούργησε πολύ καλά απόψε, όπως συνέβη και απέναντι στη Φενέρ», πρόσθεσε.

Κληθείς να σχολιάσει την απόδοση του Κέντρικ Ναν, είπε: «Ο Ναν είναι φανταστικός σκόρερ, έχει εντυπωσιακό πρώτο βήμα και το χρησιμοποιεί για να περνά τους αντιπάλους του. Πλέον σουτάρει πολύ καλά, στην αρχή όταν είχε έρθει ήταν κάπως άστοχος, ενώ παίζει και πολύ καλή άμυνα. Καταλαβαίνει πολύ καλά το παιχνίδι και σήμερα έκανε σπουδαία δουλειά. Για μένα ατομικά είναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x