Ελλάδα

Νίκησε τον Άρη και κατέκτησε το «Στέλιος Συμεωνίδης» ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας Πάτρας επικράτησε 75-68 του Άρη στο «Αλεξάνδρειο» και κατέκτησε το πρώτο τουρνουά στη μνήμη του «Στέλιου Συμεωνίδη».

Εντυπωσιακά δείγματα νωρίς στη σεζόν για τον Προμηθέα Πάτρας.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου νίκησε και τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» μετά τον Κολοσσό Ρόδου (75-68) και κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης στη μνήμη του πρώην διαιτητή και προέδρου της ΚΕΔ/ΕΟΚ Στέλιου Συμεωνίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο.

Για τους νικητές, που είχαν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μέσω της εξαιρετικής τους άμυνας, ξεχώρισε ο Τζος Άνταμς με 14 πόντους, ενώ 15 είχε ο Γουέσλι Ιβούντου και 10 ο Ντάριους Πέρι, δείχνοντας πως θα βοηθήσουν πολύ τον Προμηθέα κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Από τον Άρη, 21 πόντους είχε ο εξαιρετικός Λευτέρης Μαντζούκας με 4 τρίποντα.

Ο Άρης αγωνίστηκε δίχως τους Ντιμόι Χοτζ, Νέιτ Λαζέφσκι και Τρέι Γούντμπερι ενώ για τον Προμηθέα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν είχε στη διάθεσή του τον Μιχάλη Λούντζη, τον τραυματία ΝτεΛόριερ ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε ο Κένι Ουίλιαμς.

Τα δεκάλεπτα: 12-19, 30-44, 52-60, 68-75.

Άρης (Γιάννης Καστρίτης): Μπανκς 15, Νόλεϊ 17(2), Τολιόπουλος 8, ΝτεΤζούλιους, Χατζηδάκης 4, Γκιουζέλης 3, Μποχωρίδης, Κλέι, Ρόμπερτς, Μαντζούκας 21(4).

Προμηθέας (Ηλίας Παπαθεοδώρου): Πέρι 10 (2), Κόνιαρης 5 (1), Μπαζίνας 5 (1), Λάγιος, Άνταμς 14 (2), Χρυσικόπουλος 3(1), Πρέκας 6(2), Ιούντου 15, Καραγιαννίδης 7, Ουίλιαμς 10.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x