Ελλάδα

Άρης: Με Λαζέφσκι αλλά χωρίς Γκιουζέλη στη Ρόδο

Με τον Λαζέφσκι αλλά χωρίς τον Γκιουζέλη ταξίδεψε ο Άρης στη Ρόδο εν όψει της αναμέτρησης με τον Κολοσσό το Σάββατο.

Με μια σημαντική επιστροφή, αλλά και μια απουσία ταξίδεψε ο Άρης στη Ρόδο για το αυριανό ματς με τον Κολοσσό (17:00) για την πέμπτη αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει στη διάθεσή του τον Νέιτ Λαζέφσκι, που επιστρέφει από μακρά απουσία. Αντίθετα, θα απουσιάσει ο Γιώργος Γκιουζέλης, που υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου και οστικό οίδημα στον αντίχειρα στο ματς με την Τσεντεβίτα.

Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για τη Ρόδο το πρωί της Παρασκευής και το απόγευμα θα προπονηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας.

Την αποστολή του ΑΡΗ Midea για τον αυριανό αγώνα απαρτίζουν οι:

1 James Banks
2 Landers Nolley
4 Βασίλης Τολιόπουλος
5 David DeJulius
7 Βασίλης Καζαμίας
10 Μάνος Χατζηδάκης
11 Nate Laszewski
13 Λευτέρης Μποχωρίδης
16 Βασίλης Πουρλίδας
17 Τηλέμαχος Βησσαρίου
22 Trey Woodbury
23 Josh Roberts
55 D’Moi Hodge

Χασανίδης: «να αυξήσουμε τα καλά διαστήματά μας»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε για τον αυριανό αγώνα: «Για μας ακολουθεί μία δύσκολη αναμέτρηση στη Ρόδο, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Κολοσσός. Ο αντίπαλός μας ξεκίνησε τις φετινές υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με τρία σερί εκτός έδρας ματς και θα έχει έξτρα κίνητρο παίζοντας για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο για 40 λεπτά, για να φύγουμε με τη νίκη από τη Ρόδο. Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Cedevita είδαμε πολλά απ’ αυτά που θέλουμε να παρουσιάσει η ομάδα φέτος και στόχος μας είναι να αυξάνουμε σταδιακά τα καλά διαστήματά μας στους αγώνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x