Ελλάδα

Αμερικάνου: «Περίμενα να καταδικάσει η ΚΑΕ»

Η Χριστίνα Αμερικάνου έκανε δεκτή τη συγγνώμη του εθελοντή που της επιτέθηκε φραστικά στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, αλλά έδειξε δυσαρέσκεια για τη στάση της ΚΑΕ που δεν καταδίκασε το περιστατικό.

Αν και παραμένει σοκαρισμένη από τη φραστική επίθεση που δέχτηκε από εθελοντή/οπαδό της ΑΕΚ, η Χριστίνα Αμερικάνου έδειξε διάθεση να κάνει δεκτή τη συγγνώμη του. Πάντως η κόρη του αείμνηστου «Παγκόσμιου» δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της για στάση της ΚΑΕ, που δεν καταδίκασε το συμβάν.

«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη από τα όσα έγιναν. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι οι αγνοί οπαδοί της ΑΕΚ δεν έχουν και δεν γίνεται να έχουν καμία σχέση με αυτά τα φαινόμενα και έχουν στηρίξει κατ’ επανάληψη ανιδιοτελώς την ομάδα, χρόνια τώρα. Για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έχω να πω κάτι περισσότερο από όσα γνωρίζει ήδη ο κόσμος. Δεν μπορώ να ξεχάσω τους χαρακτηρισμούς, ούτε τις απειλές. Είναι πολύ σημαντικό όμως ότι ζητάει συγγνώμη, πράγμα που σημαίνει ότι κατάλαβε το λάθος του. Και όταν ένας άνθρωπος καταλαβαίνει το λάθος του, δεν μπορείς να του γυρνάς την πλάτη. Θα περίμενα πάντως από τη στιγμή που ζητά συγγνώμη ο ίδιος, να είχε καταδικάσει δημόσια το περιστατικό και η ΚΑΕ ΑΕΚ», δήλωσε στην «Ώρα για Σπορ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x