Ελλάδα

Πρόστιμο από τον αθλητικό δικαστή στην ΚΑΕ ΑΕΚ - Ισχύει κανονικά η απόφαση της ΔΕΑΒ για κεκλεισμένων!

Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε την ΚΑΕ ΑΕΚ με χρηματικό πρόστιμο για όσα συνέβησαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ισχύει κανονικά για την Ένωση η ποινή της ΔΕΑΒ για μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών!

Πρόστιμο επέβαλε στην ΑΕΚ Betsson ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ για τα υβριστικά συνθήματα, που ακούστηκαν στο ντέρμπι της Stoiximan Basket League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Χθες, θυμίζουμε, η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας επέβαλε στην Ένωση τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών λόγω ρίψης αντικειμένου ικανού να προκαλέσει σωματική βλάβη, ως εφαρμογή του νέου αθλητικού νόμου. Η ποινή αυτή -πρώτη στη νέα εποχή με το αναβαθμισμένο όργανο του υπουργείου Αθλητισμού- ισχύει κανονικά, να σημειωθεί, αφού μιλάμε για ανεξάρτητες αποφάσεις! Η μία είναι ποινή από την Πολιτεία και η άλλη είναι πειθαρχική κύρωση.

Η επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση των κιτρινόμαυρων για την Stoiximan Basket League είναι εκείνη απέναντι στον Προμηθέα στις 9 Μαρτίου, που θα διεξαχθεί, επομένως, χωρίς κόσμο στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Αναλυτικά η απόφαση

1. Eπιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014):

α) για κάθε μία από τις 3 προειδοποιήσεις εξαιρούμενης της πρώτης εξ αυτών, για υβριστικά συνθήματα τα οποία είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ποινή επίπληξης και χρηματικού προστίμου χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ ήτοι συνολικά ποινή 2 επιπλήξεων και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων οχτακοσίων (2.800,00) ευρώ,

β) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο για παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικό για το άθλημα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη την 12-2-24 και

2. Απαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) για έτερο παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικό για το άθλημα, για τον ως άνω αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x