Ελλάδα

GM της ΑΕΚ: «Η ισχυρή θέληση ομάδας και Κουζμίνσκας έφεραν τη συμφωνία»

Διαβάστε τι δήλωσε ο GM της ΑΕΚ Betsson για την παραμονή του Κουζμίνσκας στην ομάδα.

Η θέληση όλων των πλευρών για να υπάρχει συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας ήταν το στοιχείο που έπαιξε σημαντικό ρόλο για την παραμονή του Κουζμίνσκας στην ΑΕΚ Betsson για άλλα δύο χρόνια.

Αυτό επεσήμανε σε δηλώσεις του ο GM της ομάδας, Κώστας Κώτσης…

«Η ισχυρή θέληση της διοίκησης, του κόουτς αλλά και των οπαδών μας, μάς οδήγησαν στο να κάνουμε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία ανανέωσης, παρότι ο αθλητής είχε προτάσεις και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες», ανέφερε και συνέχισε:

«Εδώ, θα ήθελα να τονίσω (και) την επιθυμία του «Κούζμι» να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Ο ίδιος έχει «δεθεί» με την ομάδα και αποτελεί αναμφισβήτητα αναπόσπαστο κομμάτι του Οργανισμού.

Συνεπώς, ήταν θέμα διαπραγματεύσεων, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα ξημερώματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την πλευρά των εκπροσώπων του «Κούζμι» για τις πολυήμερες διαπραγματεύσεις.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να παρουσιάσουμε μία oμάδα, που ν’ αντιστοιχεί στην αξία της ΑΕΚ, και ανυπομονούμε για μία συναρπαστική σεζόν, σ’ ένα γεμάτο γήπεδο, και με τον κόσμο μας να έχει την ευκαιρία να ζήσει μία ξεχωριστή εμπειρία σ’ ένα σύγχρονο γήπεδο»
, κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x