Με πολυφωνία στην επίθεση και εξαιρετική άμυνα, ο ΠΑΟΚ συνέτριψε με σκορ 84-65 τη θλιβερή ΑΕΚ Betsson και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του ΟΠΑΠ Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η Ένωση έκανε μία κάκιστη εμφάνιση, μάλλον τη χειρότερή της τη φετινή σεζόν, όντας πρωτοφανώς άστοχη, όχι μόνο στα σουτ εντός πεδιάς, αλλά και από τη γραμμή της... φιλανθρωπίας, η οποία μόνο τέτοια δεν ήταν για τους «κιτρινόμαυρους» στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, οι παίκτες της ΑΕΚ Betsson εκτέλεσαν συνολικά 42 βολές και έβαλαν μόλις τις 20, κάτι που υπήρξε καθοριστικό στην ήττα τους. Από ένα σημείο και μετά, οι αθλητές του «δικεφάλου του βορρά» έστελναν σε κάθε ευκαιρία αυτούς της Ένωσης στη γραμμή, γνωρίζοντας ότι δεν μπορούσαν με τίποτα να ευστοχήσουν.
Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας του Σάκοτα που αγωνίστηκαν εκτέλεσαν βολές εκτός από τον Δημήτρη Φλιώνη, όμως μόνο ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας δεν αστόχησε σε καμία προσπάθειά του από τη γραμμά (2/2).
Διαβάστε Επίσης
Σάκοτα: «Είναι ντροπή μία ήττα με τέτοιο τρόπο - Σπάνιο να χάσει κάποιος 22 βολές, μήπως δεν κοιμηθήκαμε καλά;» Σάκοτα: «Παίξαμε γυναικείο μπάσκετ, ήρθαμε για… φιλικό - Πιστεύω ότι κάτι θα βγει από αυτό, ευτυχώς είναι Κύπελλο»! Καντσελιέρι: «Αν θες την απόλαυση να πας… Χαλκιδική - Ο Ολυμπιακός θα έχει πίεση, όχι εμείς»! Φοβερή στιγμή με Καντσελιέρι: Έτρεξε προς τους παίκτες του μετά την παρουσίαση και αυτοί τον σήκωσαν ψηλά! Ντέμης: «Ο καλύτερος… ατακαδόρος συμπαίκτης που είχα ποτέ»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.