Ελλάδα

Συνεχίζονται οι επαφές ΑΕΚ Betsson BC με Κουζμίνσκας - Θετικός ο Λιθουανός να παραμείνει στην «Ένωση»

Συνεχίζονται οι επαφές της ΑΕΚ Betsson BC με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, με τον Λιθουανό φόργουορντ να είναι θετικός στην παραμονή του στην «Ένωση».

Το φετινό καλοκαίρι της ΑΕΚ Betsson BC προμηνύεται «καυτό» σε όλα τα επίπεδα, καθώς, πολλά είναι τα ανοικτά μέτωπα που καλείται να διαχειριστεί ο σύλλογος, τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι του συλλόγου.

Πρώτο μέλημα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ φυσικά δεν είναι άλλο από το να βάλει σε… τάξη τα οικονομικά ζητήματα που ταλανίζουν την ομάδα, με στόχο φυσικά σε βάθος χρόνου να απαλλαγεί από αυτόν τον «βραχνά» και να μπει σε ένα υγιές μονοπάτι, δίχως χρέη και ban.

Παράλληλα ωστόσο με τα ζητήματα αυτά, τρέχουν και εκείνα του αγωνιστικού σκέλους και της στελέχωσης του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τον προπονητή της «Ένωσης», Ντράγκαν Σάκοτα, να δουλεύει πάνω σε πολλές περιπτώσεις.

Ωστόσο, αναμφίβολα, το πιο «hot» όνομα αυτή την στιγμή για την ΑΕΚ δεν είναι άλλο από τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Ο Λιθουανός φόργουορντ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του συλλόγου, όντας ο μοναδικός που ξεχώρισε από τους ξένους στην περσινή χρονιά που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα με την ποιότητα που διαθέτει σαν παίκτης, αλλά και τον ηγετικό του χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, η ΑΕΚ έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του έμπειρου φόργουορντ στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων. Μάλιστα, συνεχίζονται οι επαφές των δύο πλευρών για ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον παίκτη να είναι θετικός στο να συνεχίσει να φορά τα «κιτρινόμαυρα», με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται.

Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον 34χρονο διεθνή άσο να βρίσκεται μια «ανάσα» από τη Λέιμα Κορούνια, την ομάδα της Γαλικίας που εξασφάλισε την άνοδο στην ACB, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Εκείνο όμως που ισχύει είναι πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον ισπανικό σύλλογο, όπως και από άλλες ομάδες.

Παρ’ όλα αυτά, όπως προείπαμε, υπάρχει πρόσφορο έδαφος να παραμείνει στην ΑΕΚ, η οποία και θέλει να κάνει τη φετινή της υπέρβαση με τον Κουζμίνσκας, αφού το φετινό μπάτζετ, αναμένεται να είναι το χαμηλότερο της δεκαετίας.

Με δεδομένο πως ο παίκτης αυτή την στιγμή βρίσκεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Πουέρτο Ρίκο, έχοντας μάλιστα εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, οι όποιες εξελίξεις γύρω από το θέμα του στην «Ένωση» - είτε θετικές, είτε αρνητικές – θα έρθουν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τη «Λιέτουβα», μιας και ο ίδιος είναι απόλυτα συγκεντρωμένος τώρα με την εθνική του ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x