Ελλάδα

Άντιτς: «Αδερφός ο Πρίντεζης-Πρέπει να γίνει άγαλμα στους Αγγελόπουλους»

Ο Πέρο Άντιτς εκθείασε τόσο τον Γιώργο Πρίντεζη, όσο και τους αδερφούς Αγγελόπουλους ενόψει της αποψινής βραδιάς για θρυλικό άσο του Ολυμπιακού.

Με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Γιώργο Πρίντεζη, όσο και για τους αδερφούς Αγγελόπουλους μίλησε ο Πέρο Άντιτς στο Olympiacos TV.

«Ο Γιώργος είναι ένα από τα καλύτερα τεσσάρια που έχει παίξει ποτέ στην Ευρώπη, ειδικά επιθετικά. Το πεταχτάρι που μας έφερε την Ευρωλίγκα δείχνει πολλά. Είναι απίστευτος άνθρωπος πρώτα και πάνω από όλα. Απίστευτος 'αδελφός', απίστευτος φίλος. Ήταν τιμή μου το ότι μοιράστηκα μαζί του το παρκέ, τα αποδυτήρια και τον πάγκο! Φυσικά μοιραστήκαμε πολλά και εκτός παρκέ, γιατί ήμασταν μια μεγάλη οικογένεια», τόνισε ο πρώην άσος των Πειραιωτών.

«Θέλω να πω πως θα πρέπει να χτίσουν στην Ελλάδα άγαλμα στην οικογένεια Αγγελόπουλου», επεσήμανε ο Πέρο Άντιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Olympiacos TV:
Για τη συνύπαρξή του με τον Πρίντεζη: «Αστεία και συναρπαστική! Κάθε μέρα ήταν κάτι καινούργιο. Μοιραζόμασταν την ίδια θέση και αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Το καταλαβαίνετε, ε; Ο Γιώργος είναι ένα από τα καλύτερα τεσσάρια που έχει παίξει ποτέ στην Ευρώπη, ειδικά επιθετικά. Το πεταχτάρι που μας έφερε την Ευρωλίγκα δείχνει πολλά. Είναι απίστευτος άνθρωπος πρώτα και πάνω από όλα. Απίστευτος 'αδελφός', απίστευτος φίλος. Ήταν τιμή μου το ότι μοιράστηκα μαζί του το παρκέ, τα αποδυτήρια και τον πάγκο! Φυσικά μοιραστήκαμε πολλά και εκτός παρκέ, γιατί ήμασταν μια μεγάλη οικογένεια».

Για την αποκάλυψη που θα ήθελε να κάνει κάποια… αποκάλυψη: «Ό,τι... πικάντικο έγινε στα αποδυτήρια έμεινε εκεί! Αλλά αν ξέρεις τον Γιώργο, ξέρεις ότι υπάρχουν πολλά πικάντικα! Είναι απίστευτος. Το άξιζε η αποψινή βραδιά, αξίζει ακόμα περισσότερα αύριο (σ.σ. σήμερα). Θα είναι τιμή μου να είμαι μέρος αυτού του μεγάλου event. Πέρυσι ήταν για τον Βασίλη (Σπανούλη), σίγουρα επόμενος θα είναι ο Παπανικολάου. Μην το ξεχνάτε αυτό».

Για το ότι ο Ολυμπιακός τιμά παίκτες που έχουν προσφέρει: «Πάντα ήμουν και παραμένω μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Θέλω να πω πως θα πρέπει να χτίσουν στην Ελλάδα άγαλμα στην οικογένεια Αγγελόπουλου. Γιατί επενδύουν πολλά λεφτά για να κάνουν πολλούς ανθρώπους χαρούμενους και για να ανεβάσουν το επίπεδο του μπάσκετ ακόμη πιο ψηλά. Κάθε χρόνο βλέπω αναβαθμίσεις. Και συνεχίζουν... Χθες υπέγραψαν τον Φουρνιέ. 'Χτίζουν' κάτι μεγάλο και θα το δούμε στον τελικό για το τρόπαιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x