Ελλάδα

Αντετοκούνμπο: «Σλούκας και Βιλντόσα με κάνουν να φαίνομαι καλός - Παίζουμε ελεύθερα με Αταμάν»

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην Καρδίτσα για το σύστημα του Εργκίν Αταμάν αλλά και για τη βοήθεια που του δίνουν οι Κώστας Σλούκας και Λούκα Βιλντόσα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεκούρασε τους βασικούς του και διέλυσε την Καρδίτσα (77-53) με κορυφαίο τον Κώστα Αντετοκούνμπο!

Ο Έλληνας σέντερ έκανε μια εμφάνιση που θύμισε τον αδερφό του στα παρκέ του NBA, αφού σε 23 λεπτά πρόλαβε να σκοράρει 20 πόντους, να μαζέψει 8 ριμπάουντ και να κάνει 3 τάπες! Μάλιστα, έκανε ρεκόρ καριέρας στην Ευρώπη, καθώς μέχρι στιγμής η κορυφαία επίδοσή του στα γήπεδα της γηραιάς ηπείρου ήταν οι 18 πόντοι.

Μετά την αναμέτρηση, ο Κώστας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τον τρόπο με τον οποίο τον βοηθά τόσο το ελεύθερο σύστημα του Εργκίν Αταμάν, όσο και η συνεργασία με τους Κώστα Σλούκα και Λούκα Βιλντόσα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Εμείς σε αυτά τα ματς πρέπει να παίζουμε καλά για να μπορούμε να ξεκουράζουμε τα παιδιά που παίρνουν πολύ χρόνο στην Euroleague. Πρέπει να παίζουμε δυνατά και να βελτιωνόμαστε. Μου ταιριάζει το στυλ του προπονητή. Και με βοηθάνε και οι συμπαίκτες μου πολύ στα pick n roll. Όταν βρίσκω ρυθμό με τον Σλούκα και τον Βιλντόσα όλα είναι πιο εύκολα και με κάνουν να φαίνομαι καλός. Ο Αταμάν μας δίνει τη δυνατότητα να παίζουμε ελεύθερα αλλά παράλληλα όταν πρέπει παίζουμε σωστά και στο πέντε εναντίον πέντε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x