Ελλάδα

Ο Σλούκας δεν έδωσε το χέρι στον Γουόκαπ στο τέλος του Super Cup

Ο Τόμας Γουόκαπ επιχείρησε να δώσει το χέρι στον Κώστα Σλούκα, ωστόσο εκείνος δεν τον… είδε.

Ο τελικός του Stoiximan Super Cup στη Ρόδο, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, είχε μόλις ολοκληρωθεί με νικητές τους «ερυθρόλευκους» (86-85). Οι παίκτες των δύο ομάδων αντάλλασσαν χειραψίες στο κέντρο του γηπέδου. Όχι όλοι όμως…

Κάποιο κινητό «έπιασε» τον Τόμας Γουόκαπ να χαιρετά έναν-έναν τους αντιπάλους, ωστόσο όταν έφτασε μπροστά από τον Κώστα Σλούκα και παρότι ο Τεξανός γκαρντ άπλωσε το χέρι, ο αρχηγός των «πράσινων» δεν τον… είδε. Άγνωστο αν αυτό συνέβη συμπτωματικά ή επίτηδες. Θαρρείς και ήθελε να προσπεράσει τον πρώην συμπαίκτη του, ο Σλούκας άφησε με το χέρι στον αέρα τον Γουόκαπ και ο ίδιος συνέχισε για να χαιρετήσει κανονικά τον Λούκα Βιλντόσα, τον Μόουζες Ράιτ και τους υπόλοιπους στη σειρά.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο διεθνείς γκαρντ είχαν έρθει σε ρήξη στη διάρκεια των τελικών. Λίγες μέρες αργότερα είχαν συναντηθεί στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας και χαιρετήθηκαν, ωστόσο τελικά δεν συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στην επίσημη αγαπημένη, καθώς ο 34χρονος γκαρντ έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x