Ελλάδα

ΠΣΑΚΚ για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό: «Η ένταση αδικεί το μεγαλείο σας, ΟΛΟΙ να είναι προσεκτικοί»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΣΑΚΚ ζητώντας από Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό να είναι ήρεμοι στους τελικούς της Stoiximan Basket League και να μην μειώνουν οι ίδιοι το μεγαλείο τους.

Οι τελικοί της Stoiximan Basket League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού AKTOR έχουν δημιουργήσει αρκετές εντάσεις μεταξύ των δύο ομάδων και ο Σύνδεσμος των Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών και Καλαθοσφαιριστριών εξέδωσε ανακοίνωση και ζητάει από τους «αιωνίους» να κρατήσουν την αντιπαλότητα τους μόνο στο παρκέ, καθώς όπως αναφέρει η ένταση αδικεί το μεγαλείο των ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚΚ:


«Ήδη πριν δυο εβδομάδες οι «αιώνιοι» μας εκπροσώπησαν στο F4 της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων στην Ευρώπη κι ένα ακόμη τρόπαιο ήρθε στην Ελλάδα.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός και ο πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση του ελληνικού μπάσκετ.
Όλα τα βλέμματα -όπως είναι λογικό- είναι στραμμένα στα μεταξύ τους παιχνίδια στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Η αντιπαλότητά τους θα πρέπει να είναι ΜΟΝΟΝ μέσα στο παρκέ! Ακόμη κι όταν οι σφυγμοί έχουν χτυπήσει… κόκκινο, η συμπεριφορά ΟΛΩΝ θα πρέπει να είναι κόσμια.

Και όταν λέμε ΟΛΩΝ, εννοούμε ΟΛΩΝ. Πρώτα εμείς οι παίκτες, οι προπονητές, τα μέλη των αγωνιστικών τμημάτων, οι διοικήσεις και οι φίλαθλοι.
Θέλουμε να απολαμβάνουμε το μπάσκετ και να το προστατεύουμε διότι ζουν πολλές οικογένειες από αυτό κι επίσης γίνονται μεγάλες επενδύσεις.

Επιθυμούμε το φινάλε του πρωταθλήματος να μην κάνει…θόρυβο. ΟΛΟΙ να είναι προσεκτικοί και να μην αφήνουν την ένταση να αδικεί το μεγαλείο των ομάδων.

Ο ΠΣΑΚΚ ζητάει να ληφθούν ακόμη πιο σοβαρά μέτρα στη συνέχεια των τελικών, να κυλήσουν όλα ομαλά και να σκεφτόμαστε μετά ΜΟΝΟΝ το προολυμπιακό τουρνουά και τη δύσκολη προσπάθεια της εθνικής μας.

Μην ξεχνάτε, ότι, η τιμή έχει μεγαλύτερη αξία από κάθε τρόπαιο…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x